UEFA Ranking: Από την 37η θέση ξεκινάει ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Αστέρας

Από την περασμένη εβδομάδα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο για τη θέση του Ολυμπιακού στο ranking της UEFA. Από την 37η θέση θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν. Ποιες οι θέσεις των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Άρη και Αστέρα Τρίπολης

UEFA Ranking: Από την 37η θέση ξεκινάει ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Αστέρας

Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών των προημιτελικών του Europa League δεν επηρέασαν τη θέση του Ολυμπιακού στο ranking της UEFA.

Από την περασμένη εβδομάδα ουσιαστικά είχε κριθεί ότι οι Πειραιώτες θα μπουν στη νέα αγωνιστική περίοδο από την 37η θέση της κατάταξης, λόγω της ισοπαλίας που είχε πάρει η Σλάβια Πράγας επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Πάρτι πρόκρισης η Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ για… κούπα (highlights απ’ όλα τα ματς)

Αν δεν είχαν πάρει τίποτα οι Τσέχοι και είχαν αποκλειστεί από τους Λονδρέζους με δύο ήττες, τότε ο Ολυμπιακός θα ξεκινούσε τη σεζόν 2021-22 από την 36η θέση.

Δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα για τον Ολυμπιακό έως το τέλος του Champions League ή του Europa League, καθώς καμία ομάδα που βρίσκεται σε χαμηλότερη θέση στο ranking της UEFA, δεν συνεχίζει στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εuropa League: Hμιτελικά με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρόμα και Βιγιαρεάλ - Άρσεναλ (Highlights)

Οριστικά και αμετάκλητα θα αρχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι για το επόμενο Champions League από την 37η θέση έχοντας συγκεντρώσει την τελευταία πενταετία 43.000 βαθμούς.

Ο δε ΠΑΟΚ έκλεισε τη χρονιά στην 72ή θέση, η ΑΕΚ στην 78η και οι Άρης, Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός βρίσκονται στην 237η.