Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-0: Στα ημιτελικά χωρίς να... ιδρώσουν οι «μερένγκες»-highlights

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν... πιέστηκε ιδιαίτερα από τη Λίβερπουλ στο... παγωμένο «Άνφιλντ» και με το 3-1 του πρώτου αγώνα, πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Champions League. 

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-0: Στα ημιτελικά χωρίς να... ιδρώσουν οι «μερένγκες»-highlights

Δύο χρόνια μακριά από την τετράδα ήταν πολλά. Μετά τη σεζόν 2017-2018 όπου και κατέκτησε για τελευταία φορά το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ξανά στους «4» του Champions League.

Οι «μερένγκες» δεν είχαν πρόβλημα στο άδειο και... παγωμένο «Άνφιλντ», αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) με τη Λίβερπουλ και με παρακαταθήκη το 3-1 του «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Λίβερπουλ είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει και να μπει για τα... καλά στο κόλπο της ανατροπής αλλά ήταν άστοχη και έπεσε πάνω στον πολύ καλό, Τιμπό Κουρτουά, μένοντας για δεύτερη σεζόν εκτός συνέχειας από ομάδα της Ισπανίας και δε, της Μαδρίτης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στο πρώτο μέρος οι «ρεντς» μπήκαν δυνατά και έχασαν τεράστια ευκαιρία να βάλουν δύσκολα στους «μερένγκες». Ο Σαλάχ βρέθηκε απέναντι από τον Κουρτουά αλλά ο Βέλγος τον σταμάτησε. Η Ρεάλ ισορρόπησε τον ρυθμό και βρέθηκε στο 19’ μια «ανάσα» από το να τελειώσει το ματς αλλά η προσπάθεια του Μπενζεμά σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Φιρμίνο πάτησε στην περιοχή αλλά ο κίπερ των «μερένγκες» με μια σωτήρια επέμβαση κράτησε το μηδέν. Ύστερα από αυτό, οι φιλοξενούμενοι έριξαν ξανά τον ρυθμό και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα μέχρι το φινάλε, παίρνοντας πιο εύκολα από ό,τι περίμεναν την πρόκριση στα ημιτελικά.

Διαιτητής: Κάιπερς

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον, Ρόμπερτσον, Φίλιπς, Καμπάκ (60’ Ζότα), Αλεξάντερ-Άρνολντ, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Μίλνερ (60’ Τιάγκο), Σαλάχ, Μανέ (82’ Τσάμπερλεϊν), Φιρμίνο (83’ Σακίρι).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζιντάν): Κουρτουά, Μεντί, Βαλβέρδε, Νάτσο, Μιλιτάο, Κρόος (72’ Οντριοθόλα), Κασεμίρο, Μόντριτς, Βινίσιους (72’ Ροντρίγκο), Ασένσιο (85’ Ίσκο), Μπενζεμά.