Η Τσέλσι μοναδική απειλή για τον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό χαμογελούν, αφού Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ βγήκαν από τη μέση και πλέον η μοναδική απειλή για τα προκριματικά είναι η Τσέλσι.

Η Τσέλσι μοναδική απειλή για τον Ολυμπιακό

Με αγωνία παρακολουθούν και στον Ολυμπιακό τις εξελίξεις στο Champions League. Οι ρεβάνς των προημιτελικών αφορούσαν και τους Πειραιώτες, αφού θέλουν να ξέρουν αν θα αποφύγουν τον πρώτο προκριματικό ή όχι.

Με τα αποτελέσματα της Τετάρτης είναι γεγονός ότι έσκασαν χαμόγελο στο μεγάλο λιμάνι. Οι Πειραιώτες εκείνο που θέλουν να αποφύγουν είναι τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League αφού αυτά τα ματς θα διεξαχθούν στις 6-7 Ιουλίου. Θέλουν να μπουν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, δηλαδή στις 20-21 Ιουλίου, αφού αυτό θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή τους και στην προετοιμασία.

Η αγωνία τους είχε να κάνει με την Ντόρτμουντ, η οποία είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι με 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και προηγήθηκε στη ρεβάνς. Τελικά η Μπορούσια αποκλείστηκε, όπως αποκλείστηκε και η Λίβερπουλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επομένως βγήκαν από τη μέση δύο ομάδες που είχαν πιθανότητες να πάρουν το τρόπαιο.

Πλέον η μοναδική απειλή για τον Ολυμπιακό είναι η Τσέλσι που βρίσκεται στα ημιτελικά. Το θετικό με τους Λονδρέζους είναι ότι απέχουν έναν βαθμό από την πρώτη τετράδα. Με λίγα λόγια οι Πειραιώτες δεν θέλουν να πάρει το Champions League ομάδα που δεν εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στην επόμενη διοργάνωση.

Η Ντόρτμουντ και η Λίβερπουλ έχουν μείνει μακριά από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια και αν μία από τις δύο έπαιρνε το τρόπαιο θα έστελνε τον Ολυμπιακό στον πρώτο προκριματικό. Το ίδιο μπορεί να γίνει και τώρα με την Τσέλσι, η οποία δεν είναι στην πρώτη τετράδα της Premier League, αλλά τουλάχιστον δεν βρίσκεται μακριά.