Κονσεϊσάο: «Έχω μια ομάδα γενναίων παικτών»

Περήφανος ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την πρόκριση στην παράταση μέσα στο Τορίνο, με αντίπαλο τη Γιουβέντους.

Κονσεϊσάο: «Έχω μια ομάδα γενναίων παικτών»

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο οδήγησε την Πόρτο στα προημιτελικά του Champions League και έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για την πρόκριση της ομάδας του μέσα στο Τορίνο, στην παράταση και με δέκα παίκτες, απέναντι στη Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του στάθηκε στη γενναιότητα που έδειξαν οι παίκτες του αλλά και το DNA της Πόρτο.

«Έχω μια ομάδα γενναίων παικτών, οι οποίοι έκαναν αυτό που θέλαμε στο παιχνίδι, με τον καλύτερο τρόπο. Απέναντι σε μια υπέροχη ομάδα, με παίκτες του υψηλότερου επιπέδου, έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι να υποφέρουμε, αλλά και να δημιουργήσουμε δυσκολίες για τη Γιουβέντους.

Ήμασταν μια πραγματική ομάδα, συγχαρητήρια στους παίκτες. Έκαναν φανταστική δουλειά. Δεν ήταν εύκολο, μετά την αποβολή του Ταρέμι, έπρεπε να δείξουμε το DNA της Πόρτο. Δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε.

Η ομάδα είχε ευφυΐα. Είναι φυσιολογικό να υποφέρουμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, αλλά ακόμη και με 10 παίκτες δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Αυτό αποδεικνύει πολύ την ικανότητα και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας μας.

Θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε το Champions League, τώρα όμως πρέπει να σκεφτούμε την Πάκος Φερέιρα», δήλωσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.