Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2: «Τρένο» και στη Βουδαπέστη (highlights)

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε το νικηφόρο σερί της με θύμα (2-0) αυτή τη φορά την Γκλάντμπαχ στο γύρο των 16 του Champions League.

Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2: «Τρένο» και στη Βουδαπέστη (highlights)

Το τρένο της Μάντσεστερ Σίτι πέρασε και από τη Βουδαπέστη (λόγω του κορονοϊού το ματς έγινε στην Πούσκας Αρίνα) επικρατώντας 2-0 της Γκλάντμπαχ κι έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League.

Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι: Αγγλικό προβάδισμα με Μπερνάρντο Σίλβα (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ στο 29΄με κεφαλιά του Μπερνάρντο Σίλβα ύστερα από σέντρα ακριβείας του Ζοάο Κανσέλο. Αυτό ήταν το 35ο γκολ του Πορτογάλου με τη φανέλα των «σίτιζενς» αλλά μόλις το τρίτο που σημειώνει με κεφαλιά!

Mε παρόμοιο τρόπο και με σχεδόν τους ίδιους πρωταγωνιστές έγινε το 0-2 στο 65΄. Ο Κανσέλο έβγαλε τη σέντρα, ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε την κεφαλιά και ο Γκαμπριέλ Ζεσούλ «έσπρωξε» την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το 16ο του γκολ σε 27 συμμετοχές στη διοργάνωση.


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Ελβέντι, Ζακάρια, Γκίντερ, Μπενσεμπαϊνί, Λάινερ (63’ Λατσάρο), Κράμερ, Νοϊχάους, Χόφμαν (87’ Βολφ), Πλεά (63’ Τουράμ), Στιντλ (74’ Εμπολό)

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Γουόκερ, Λαπόρτ, Γκιντογκάν, Ρόδρι, Στέρλινγκ (69’ Μαχρέζ), Ζέσους (80’ Αγουέρο), Φόντεν (80’ Τόρες),Μπερνάρντο Σίλβα