LIVE Champions League: Αταλάντα - Ρεάλ Μ., Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σ. (γκολ, score, highlights)

Παρακολουθήστε την εξέλιξη (live, score, highlights) των αγώνων της φάσης των «16» του Champions League την Τετάρτη (24/2).

LIVE Champions League: Αταλάντα - Ρεάλ Μ., Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σ. (γκολ, score, highlights)

Το βράδυ της Τετάρτης (24/2, 22:00) συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τη φάση των «16» του Champions League, με τα παιχνίδια Αταλάντα - Ρεάλ Μαδρίτης και Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι.

Αταλάντα - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

90' Tέλος αγώνα (0-1)

86' Είναι γκολ! Ο Μεντί (Ρεάλ Μαδρίτης) διεμβόλισε την άμυνα και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα!

79΄ Ένα καμπυλωτό σουτ του Kρος (Ρεάλ Μαδρίτης) από μακριά πέρασε πολύ έξω από το δεξί δοκάρι. Η μπάλα πέρασε εκτός τελικής γραμμής και η ομάδα Αταλάντα θα εκτελέσει ελεύθερο.

59' Ο Mαριάνο (Ρεάλ Μαδρίτης) παραβιάζει τον κανονισμό με το σκληρό τάκλιν που έκανε, και ο Στίλερ δεν έχει άλλη επιλογή από το να δείξει φάουλ. Φάουλ για την ομάδα Αταλάντα. Δεν είναι θέση κατάλληλη για απευθείας σουτ στο τέρμα.

48' Ο Mόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης) βρίσκει χώρο μέσα στην περιοχή για ένα σουτ αλλά η προσπάθεια του περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

-Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο...

45- Ημίχρονο

45' O Γκολίνι κάνει μια συγκλονιστική απόκρουση και σταματά την κεφαλιά που έκανε ο Kασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης) μέσα από την περιοχή. Πήρε μια ψηλή πάσα ακριβείας, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα με την προσπάθεια που πήγε χαμηλά στο κέντρο της εστίας.

40' Ο Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης) σηκώνεται ψηλά για να εκμεταλλευτεί μια ψηλή σέντρα και να στείλει με κεφαλιά την μπάλα προς το κέντρο της εστίας. Δυστυχώς γι αυτόν, η κοντινή του προσπάθεια δεν είχε ρυθμό και κόπηκε από τον Γκολίνι, ο οποίος έκανε μια εύκολη απόκρουση.

17' Κόκκινη κάρτα για τον Φρόιλερ - Με 10 παίκτες η Αταλάντα.

15' Ο Moυριέ (Αταλάντα) στέλνει μια επικίνδυνη σέντρα στην περιοχή, αλλά το κόρνερ απομακρύνεται από έναν αμυντικό.

6' Ο Μουριέλ (Αταλάντα) βρήκε λίγο χώρο για να κάνει μια ψηλή πάσα, αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες καθώς κανένας από τους συμπαίκτες του δεν κατάφερε να την αξιοποιήσει.

1' Σέντρα στην αναμέτρηση.

Ενδεκάδες:

Αταλάντα: Γκολίνι, Τολόι, Ρομέρο, Τζιμσίτι, Μέλε, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Γκόζενς, Πεσίνα, Μουριέλ, Ζαπάτα.

Ρεάλ Μ: Κουρτουά, Βάσκεθ, Βαράν, Νάτσο, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο, Ασένσιο, Βινίσιους.

Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

90' Tέλος αγώνα (0-2)

80' Έχουμε αλλαγή. Ο Xεσούς περνάει εκτός και ο Γκουαρδιόλα δίνει τις τελευταίες οδηγίες στον Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι).

65' Γκολ! Ο Σίλβα πάει στην μπάλα και την στέλνει με κεφαλιά πάνω από την άμυνα στον Χεσούς (Μάντσεστερ Σίτι), ο οποίος πήρε την πάσα και την έστειλε στα δίχτυα. 0:2.

60' Ο Φοντέν (Μάντσεστερ Σίτι) στέλνει την σέντρα προς τα μέσα αλλά ο αμυντικός είναι σε ετοιμότητα και διώχνει.

54' Ο Χεσούς (Μάντσεστερ Σίτι) ελίσσεται ανάμεσα από την άμυνα και βρίσκεται σε θέση για σουτ αλλά η προσπάθεια του κόβεται.

-Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος...

45' - Ημίχρονο

41' Ο Έλεβντι (Γκλάντμπαχ) βρέθηκε απρόσεκτα κάτω από τα πόδια του αντιπάλου και δεν μπόρεσε να αποφύγει την τιμωρία. Αυτή την φορά, ο Ντίας κρατά την κάρτα στο τσεπάκι του, αλλά σφυρίζει το φάουλ. Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι έχει το πάνω χέρι τώρα. Πήραν φάουλ.

29' Γκολ! Ο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι) ψύχραιμα έστειλε την μπάλα πίσω από τον τερματοφύλακα.

23' Ο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι) σπατάλησε μια καλή ευκαιρία καθώς έκανε μια άστοχη τελική πάσα μέσα στην περιοχή, που κόπηκε από την αντίπαλη άμυνα.

17' Ο Φοντέν (Μάντσεστερ Σίτι) έκανε μια καλή μπαλιά στην περιοχή προς τον Στέρλινγκ, αλλά αυτός δεν καταφέρνει να την πάρει. Η μπάλα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου και είναι ελεύθερο για την ομάδα Γκλάντμπαχ.

7' Ο Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι) είχε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει. Κέρδισε λίγο χώρο και δοκίμασε την τύχη του από μακριά, σημαδεύοντας την κάτω δεξιά γωνία. Η καλή του προσπάθεια σταμάτησε στον Ζόμερ, που έκανε μια εξαιρετική απόκρουση.

1. Σέντρα στην αναμέτρηση.

Ενδεκάδες:

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Ελβέντι, Ζακάρια, Γκίντερ, Μπενσεμπαϊνί, Λάινερ, Κράμερ, Νοϊχάους, Χόφμαν, Πλεά, Στιντλ

Μάντσεστερ Σ: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Γουόκερ, Λαπόρτ, Γκιντογκάν, Ρόδρι, Στέρλινγκ, Ζέσους, Φόντεν,Μπερνάρντο Σίλβα