Περισσότερα γκολ στα πρώτα 54 τους ματς οι Εμπαπέ - Χάαλαντ από τους Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο!

Οι Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ έχουν σκοράρει περισσότερο απ' ότι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι στα αντίστοιχα πρώτα 54 τους ματς στο Champions League 

Περισσότερα γκολ στα πρώτα 54 τους ματς οι Εμπαπέ - Χάαλαντ από τους Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το πρώτο διήμερο της φάσης των «16» του Champions League είχε για αδιαμφισβήτους πρωταγωνιστές τους Κιλιάν Εμπαμπέ και Μπράουτ Έρλινγκ Χάαλαντ αφού, με χατ τρικ και δύο γκολ, αντίστοιχα, όχι μόνο οδήγησαν τις ομάδες τους (Παρί Σεν Ζερμέν και Μπορούσια Ντόρτμουντ) σε «διπλά» πρόκρισης επί των Μπαρτσελόνα (1-4) και Σεβίλλης (2-3) αλλά ξανάνοιξαν την κουβέντα για το αν είναι οι διάδοχοι των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στους αρχισκόρερ της διοργάνωσης!

Ανεξαρτήτως το πως θα εξελιχθούν οι καριέρες του Γάλλου και του Νορβηγού στράϊκερ οι, συνολικές επιδόσεις τους στα πρώτα 54 παιχνίδια τους στον ποδοσφαιρικό «πόλεμο των άστρων», είναι απείρως καλύτερες από εκείνες του Αργεντινού και του Πορτογάλου στα αντίστοιχα ματς!

Χάαλαντ και ο Εμπαπέ έχουν πετύχει, αθροιστικά, 42 γκολ (24 ο Γάλλος και 18 ο Σκανδιναβός!) στις πρώτες 54 εμφανίσεις τους, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση !

Στις αντίστοιχες πρώτες 54 εμφανίσεις τους οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, είχαν σκοράρει - μαζί - μόλις 17 τέρματα!

Το τι ακολούθησε είναι γνωστό με τον Πορτογάλο να είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 133 τέρματα (σε 175 ματς) και τον Αργεντινό ν' ακολουθεί με 119 (σε 148 αγώνες) αλλά με καλύτερο μ.ο (0.8 τέρματα ανα ματς έναντι 0.77).

Μπορούν να φθάσουν σε τέτοια επίπεδα οι Εμπαπέ και Χάαλαντ;

Το ξεκίνημα τους κι οι ως τώρα αριθμοί τους δείχνουν πως ναι...