Ολλανδός ο νέος διαιτητής στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Μπασάκσεχιρ

Ο Ντάνι Μάκελι ορίστηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν - Μπασακσεχίρ, η οποία διακόπηκε την Τρίτη (8/12) στο 18ο λεπτό, ύστερα από καταγγελία του Πιερ Γουεμπό για ρατσιστική συμπεριφορά του τέταρτου διαιτητή.

Ολλανδός ο νέος διαιτητής στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Μπασάκσεχιρ

Ο αγώνας διεκόπη, καθώς οι Τούρκοι (και εν συνεχεία οι της Παρί) αποχώρησαν από το γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ρατσιστικό σχόλιο του του τέταρτου διαιτητή, Σεμπάστιαν Κολτσέσκου προς τον βοηθό προπονητή της Μπασάκσεχιρ, Πιερ Γουεμπό.

Μήνυμα του Ερντογάν για τη Μπασακσεχίρ

Μετά το γεγονός αυτό, που είναι πρώτο θέμα σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η UEFA οδηγήθηκε στην απόφαση να αντικαταστήσει όλη τη διαιτητική ομάδα.

Παρί-Μπασακσεχίρ: Αποχώρησαν οι Τούρκοι από το γήπεδο! (vids)

Όπως και έγινε. Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης (9/12), νέος διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ολλανδός Ντάνι Μάκελι αντί του Ρουμάνο Οβίντιου Χάτσεγκαν. Βοηθοί του Ολλανδού θα είναι ο συμπατριώτης του, Μάριο Ντικς και ο Πολωνός, Μάρτσιν Μπόνιεκ. Τέταρτος ο -επίσης- Πολωνός, Μπάρτς Φρανκόβσκι, στο VAR θα είναι ο Ιταλός, Μάρκο ντι Μπέλο και AVAR ο συμπατριώτης του, Μαουρίτσιο Μαριάνι.