Μήνυμα του Ερντογάν για τη Μπασακσεχίρ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήρε θέση για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Παρίσι στο παιχνίδι της Μπασακσεχίρ με αντίπαλο την Παρί.

Μήνυμα του Ερντογάν για τη Μπασακσεχίρ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν είναι απλά οπαδός της Μπασακσεχίρ, αλλά ο άνθρωπος που στην ουσία τη δημιούργησε. Η "Μπασάκ" αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του "Παρκ Ντε Πρενς" διότι όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της ο τέταρτος έκανε ρατσιστικό σχόλιο προς τον βοηθό προπονητή.

Παρί-Μπασακσεχίρ: Αποχώρησαν οι Τούρκοι από το γήπεδο! (vids)

Τα μέλη της τουρκικής ομάδας έγιναν έξαλλα με τον Ρουμάνο διαιτητή, Σεμπαστιάν Κολτέσκου και αποχώρησαν από το γήπεδο. Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα του Champions League με τους Τούρκους να ζητούν να αποχωρήσει ο τέταρτος για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό και σε μήνυμα του στο twitter ανέφερε για την ρατσιστική επίθεση στον Πιερ Ουεμπό:

«Καταδικάζω απερίφραστα την ρατσιστική επίθεση που δέθηκε ο βοηθός προπονητή της Μπασάκσεχιρ Πιέρ Ουεμπό από διαιτητή της αναμέτρησης. Πιστεύω ότι η UEFA θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Είμαστε όλοι άνευ όρων κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων στον αθλητισμό και σε όλους τους τομείς της ζωής».