Καρεμπέ: «Θα κερδίσουμε την Πόρτο». Τι είπε για Ζιντάν, Εμπαπέ, Γκριεζμάν

Ο Κριστιάν Καρεμπέ φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο της εφημερίδας Marca και μίλησε για τον Ολυμπιακό, το ματς με την Πόρτο, τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τον Κιλιάν Εμπαπέ .

Καρεμπέ: «Θα κερδίσουμε την Πόρτο». Τι είπε για Ζιντάν, Εμπαπέ, Γκριεζμάν

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Marca, με αφορμή τα χθεσινά του γενέθλια, όπου ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής.

«Αισθάνομαι πολύ νέος, σίγουρα μικρότερος από τη βιολογική μου ηλικία», είπε ξεκινώντας ο Καρεμπέ, ενώ φυσικά η συζήτηση κινήθηκε κυρίως γύρω από την Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω της παρουσία του εκεί (1997-2000) κερδίζοντας μαζί της δύο Champions League (1998, 2000). Σχετικά με την αμφισβήτηση του Ζινεντίν Ζιντάν είπε:

«Ο Ζιντάν είναι ο άνθρωπος που έχει το κλειδί για να φέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή. Τώρα αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά ξέρω ότι θα αντιδράσει γρήγορα στο γήπεδο κερδίζοντας. Είναι νικητής και οι νικητές δεν παραιτούνται. Έχει σχέδιο και μπορεί να κερδίσει όλους τις διοργανώσεις που συμμετέχει», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Radio Marca».

Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος ρωτήθηκε ασφαλώς και για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού, όπως φυσικά και για το μέλλον του στον όμιλο του Champions League.

«Θέλουμε την πρόκριση. Δεν θα είναι εύκολο, παίζουμε στο γήπεδό μας, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Πόρτο και να συνεχίσουμε στο Europa League» σχολίασε ο Καρεμπέ.

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανή μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «Μακάρι, ελπίζω ο Εμπαπέ να καταλήξει να παίζει για τη Ρεάλ, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον παίκτη. Νομίζω ότι αν ο Ζιντάν συνεχίσει ως προπονητής, ο παίκτης θα έρθει».

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε και για έναν ακόμα συμπατριώτη του, τον Αντουάν Γκριεζμάν, που βεβαίως φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα: «Απελευθερώθηκε με τη συνέντευξη που έδωσε και τώρα θα δούμε τον Γκριεζμάν που γνωρίζουμε από τα προηγούμενα χρόνια», είπε.

Μιλώντας επίσης για την τελική φάση του Nations League 2021 και την παρουσία εκεί Γαλλίας και Ισπανίας (Ιταλία-Ισπανία και Βέλγιο-Γαλλία οι δύο ημιτελικοί), ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε: «Είναι δύο μεγάλες ομάδες, δύο παγκόσμιες πρωταθλήτριες, με ταλέντο, που μπορούν να νικήσουν».