Έτσι έμεινε ο Βρουσάι στον Ολυμπιακό

Ο Μάριος Βρουσάι κατάφερε το καλοκαίρι να μείνει στον Ολυμπιακό και μετά από σκληρή δουλειά να πείσει και τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει να πάρει σιγά-σιγά ευκαιρίες.

Έτσι έμεινε ο Βρουσάι στον Ολυμπιακό

Στη Μασσαλία έκανε την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός σε παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Champions League. Ο Μάριος Βρουσάι δεν βρέθηκε απλά στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών, αλλά ήταν και από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον αγώνα με τη Μαρσέιγ, έχοντας μάλιστα και την ασίστ στο γκολ του Μαντί Καμαρά.

Ο 22χρονος εξτρέμ βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση και δίνει απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Μάριος Βρουσάι όταν επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα του Πειραιά έχοντας λήξει ο δανεισμός του στη Βίλεμ ήταν ένα από τα φαβορί για να φύγει ξανά δανεικός.

Μέσα από τη δουλειά του κατάφερε να βάλει τον Πέδρο Μαρτίνς σε σκέψεις. Βλέποντας τον Έλληνα ακραίο στις προπονήσεις ο Πορτογάλος είχε αρχίσει να βάζει στο μυαλό του ενδεχόμενο να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα τον Νίκολα Τσούμιτς περίμενε να δει στις προπονήσεις, αφού προερχόταν από μία φανταστική σεζόν στη Σερβία, αλλά ο Βρουσάι του πήρε το μυαλό.

Οι "ερυθρόλευκοι" το καλοκαίρι βρίσκονταν σε αναζήτηση ακραίου που θα έκανε τη διαφορά. Ακούστηκαν δεκάδες ονόματα με τον Ολυμπιακό να προχωράει στην απόκτηση του Μπρούμα, ενώ "έπαιζε" πολύ δυνατά το σενάριο να πάρει κι άλλον εξτρέμ. Εκεί τέθηκε το δίλημμα "κι άλλη μεταγραφή ή Βρουσάι". Ο Πέδρο Μαρτίνς ψήφισε τον 22χρονο εξτρέμ και με αυτή την άποψη ήταν αρκετοί σύμφωνοι θεωρώντας ότι το παιδί είχε γυρίσει ώριμο από την Ολλανδία.

Έτσι έμεινε ο Βρουσάι, αλλά χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να πάρει ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς. Τελικά του την έδωσε στον αγώνα με τη Σίτι όταν τα προβλήματα είχαν… γονατίσει τον Ολυμπιακό και τώρα δικαιώνεται, αλλά ίσως να σκέφτεται κιόλας ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να το έχει κάνει και νωρίτερα. Όπως και να 'χει ο Βρουσάι ενεργοποιήθηκε και ο Ολυμπιακός πλέον έχει έναν εξτρέμ που τόσο πολύ ήθελε. Στο μεταξύ χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε στα social media μήνυμα με νόημα για τον Βρουσάι. "Να το θυμάστε αυτό το όνομα", έγραψαν οι Πειραιώτες.