Κριτική παικτών: Τα έκανε όλα ο Καμαρά, στην πρώτη γραμμή Φορτούνης-Βρουσάι

Ο Μαντί Καμαρά ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο Βελοντρόμ και είχε άξιους συμπαραστάτες τους Φορτούνη και Βρουσάι.

Κριτική παικτών: Τα έκανε όλα ο Καμαρά, στην πρώτη γραμμή Φορτούνης-Βρουσάι

ΣΑ: Δεν είχε τη δύσκολη απόκρουση στο Βελοντρόμ, γιατί δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους Γάλλους. Κάποια χλιαρά σουτ έκαναν οι Μασσαλοί. Σε γενικές γραμμές πέρασε εύκολο βράδυ, αλλά «εκτελέστηκε» από δύο φοβερά πέναλτι του Παγιέτ. Δεν έφερε καμία ευθύνη φυσικά στα γκολ.

ΡΑΦΙΝΙΑ: Μπορεί να μην ήταν πέναλτι, αλλά είναι ούτως ή άλλως παιδαριώδης η αντίδρασή του το 75’, σηκώνοντας δίχως λόγο το χέρι του, ενώ ένιωθε και ο ίδιος ότι αν η μπάλα τον έβρισκε θα έδινε φάουλ σε εξαιρετική θέση για την Μαρσέιγ και για τον σπεσιαλίστα Παγιέτ. Ο Βραζιλιάνος δεν κυμάνθηκε σε υψηλή ένταση στο ματς

ΣΕΜΕΔΟ: Ήταν ογκόλιθος πίσω και καθάρισε αρκετές φάσεις. Πολλές φορές διόρθωνε και κάποια λαθάκια του Σισέ. Έδειξε για ακόμη μία φορά την κλάση του.

ΣΙΣΕ: Ήταν τραγική η αντίδρασή του στο πρώτο γκολ. Μπορεί να μην ήταν κακός σε όλο το ματς, αλλά μουντζούρωσε την εικόνα του το πρώτο πέναλτι. Συν τοις άλλοις έχασε και τη μοναδική ευκαιρία στο τέλος να ισοφαρίσει.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Πολύ καλός ο Χολέμπας, περιόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Τοβέν στο πρώτο ημίχρονο, αναγκάζοντας τον Βίλας – Μπόας να περάσει τον Παγιέτ από την πλευρά του.

ΕΜΒΙΛΑ: Δεν ήταν ο Εμβιλά των προηγούμενων αγώνων, είχε κάποια λάθη που δεν μας είχε συνηθίσει, αλλά το πρόσημο είναι θετικό, καθώς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκείνος που κράτησε όρθιο με καίριες επεμβάσεις του στο πρώτο δεκάλεπτο όταν πίεζε η Μαρσέιγ.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Κοντρολαρισμένο παιχνίδι από τον Κρητικό χαφ, αλλά σίγουρα και ο ίδιος θα περίμενε περισσότερα πράγματα από τον εαυτό του.

ΚΑΜΑΡΑ: Τα έκανε όλα ο Αφρικανός. Γκολ, κοψίματα, πάσες. Ήταν ο MVP του Ολυμπιακού, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να ξεμπερδεύει ο Ολυμπιακός με την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Του πήρε ένα δεκάλεπτο για να μπει στο ματς και μετά ήταν λες και έπαιζε για χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε την ασίστ στο πρώτο γκολ και έως το τέλος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στα όσα του ζήτησε ο Μαρτίνς. Από τους καλύτερους του Ολυμπιακού.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μαζί με τους Καμαρά και Βρουσάι στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Από δική του προσπάθεια ξεκίνησε άλλωστε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος είχε πολλές διακοπές το ματς και έχασε τον ρυθμό του.
ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Πάλεψε αρκετά με τα… θηρία της Μαρσέιγ, έδωσε αρκετές μάχες, αλλά έχασε και μία μοναδική ευκαιρία σε μία κεφαλιά τη στιγμή που το ματς ήταν στο 0-0. Δεν ήταν κακός ο Μαροκινός.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε για να δώσει έναν άλλον αέρα επιθετικά και έως έναν βαθμό έπαιξε ρόλο στην πίεση των τελευταίων ετών.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Μπήκε στις καθυστερήσεις και λιγο έλειψε από δική του κεφαλιά - πάσα στον Σισέ να φύγει με μία ασίστ από την Μασσαλία.

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός 2-1: Tα highlights της αναμέτρησης