Βαλμπουενά «Χάσαμε από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν έπαιξε κατά της Μαρσέιγ, αλλά στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη διαιτησία του ματς και στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο γήπεδο.

Βαλμπουενά «Χάσαμε από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ, αλλά βρέθηκε δίπλα στους συμπαίκτες του σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι δεν ήταν ευχάριστη η κατάσταση, τόσο λόγω των αποφάσεων του διαιτητή, όσο και λόγω της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί στο γήπεδο.

«Πραγματικά μία δύσκολη βραδιά και στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα, αλλά ήρθα για να στηρίξω την ομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε αυτό το ματς με ένα πέναλτι που έγινε το 1-1 και με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που ήρθε το δεύτερο γκολ», ανέφερε ο Βαλμπουενά.

Όσον αφορά στα νεύρα που υπήρχαν τόνισε: «Νομίζω ότι υπήρχαν πολλά νεύρα στον αγωνιστικό χώρο, όχι μόνο για τα πέναλτι αλλά γενικότερα γιατί φτάσαμε στο τέλος του παιχνιδιού και σε κρίσιμες φάσεις δεν βρίσκαμε μπάλες να παίξουμε. Δεν χάσαμε ένα παιχνίδι εξαιτίας του αντιπάλου γιατί η Μαρσέιγ πέρα από τα δύο πέναλτι δεν έκανε κάποια άλλη φάση για να μας απειλήσει».

Για το αν υπάρχει περίπτωση ο ίδιος να προλάβει να παίξει στο ματς με την Πόρτο είπε: «Θα είναι δύσκολο να προλάβω. Χρειάζομαι χρόνο ακόμα. Ξέρω ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό, αλλά θα είναι δύσκολο να το προλάβω».