Καμαρά: «Ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα» (vid)

Ο Μαντί Καμαρά σημείωσε ένα υπέροχο γκολ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ και μετά το τέλος του ματς στάθηκε στα δύο πέναλτι που δόθηκαν στους Γάλλους.

Καμαρά: «Ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα» (vid)

Ο Μαντί Καμαρά στο 33' της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ σημείωσε ένα υπέροχο γκολ, το πρώτο του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Αφρικανός, ωστόσο δεν μπόρεσε να χαρεί όπως θα ήθελε αυτό το γκολ, αφού η ομάδα του ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τη Μαρσέιγ. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Μαντί Καμαρά τόνισε ότι αρχικά ότι ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα.

«Ξεκινήσαμε να παίζουμε πολύ καλά και είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωση μας και δυστυχώς ο διαιτητής επηρέασε τον αγώνα κυρίως με τα πέναλτι που έδωσε», ανέφερε ο Αφρικανός χαφ.

Συνεχίζοντας ο Αφρικανός τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξαν και οι πολλές διακοπές που έγιναν στο ματς. «Είναι φυσιολογικό όταν γίνονται τόσες διακοπές στο παιχνίδι να σε επηρεάσει και να εκνευριστείς πολύ. Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε, αλλά οι διακοπές που έγιναν στο παιχνίδι μας επηρέασαν και δεν μας άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας», είπε ο διεθνής χαφ των Πειραιωτών.

Όσον αφορά στο ματς με την Πόρτο είπε: «Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να συνεχίσουμε μπροστά. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι αι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Κλείνοντας ο Καμαρά αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε: «Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ, αλλά το σημαντικότερο θα ήταν το αποτέλεσμα».