Μαρσέιγ-Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Βαλμπουενά στο Βελοντρόμ (pic)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι να κατακτήσει τη δεύτερη θέση.

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Βαλμπουενά στο Βελοντρόμ (pic)

Το αποψινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ περίμενε πως και πως ο Ματιέ Βαλμπουενά από την ημέρα που έγινε η κλήρωση της φάσης των ομίλων. Τα έφερε έτσι η μοίρα, όμως και θα παρακολουθήσει το ματς από την κερκίδα του "Βελοντρόμ". Ο τραυματισμός που ταλαιπωρεί τον Γάλλο τον έθεσε νοκ άουτ, αλλά ο ίδιος επέστρεψε στο γήπεδο που μεγαλούργησε μόνο και μόνο για να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ τονίζοντας: «Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Η Μαρσέιγ θέλει το καλό αποτέλεσμα και εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να εξασφαλίσουμε την τρίτη θέση. Γιατί όχι θα κυνηγήσουμε και τη δεύτερη θέση», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η κατάκτηση της τρίτης θέσης. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη αποστολή, όμως, το μαχητικό πνεύμα διακατέχει τν ομάδα μας αυτή την περίοδο».

Ο Γάλλος λίγα λεπτά πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ανάρτησε στα social media φωτογραφία που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο γράφοντας: "Επιστροφή στο Βελοντρόμ".