Μάντσεστερ Σίτι: Η αποστολή για το ματς με την Πόρτο

Μόνο ο Σέρχιο Αγκουέρο απουσιάζει από την αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για τον αυριανό (01/12) αγώνα κόντρα στην Πόρτο στην Πορτογαλία για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι: Η αποστολή για το ματς με την Πόρτο

Δίχως τον Σέρχιο Αγκουέρο θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι στον αυριανό (01/12) αγώνα με αντίπαλο την Πόρτο στην Πορτογαλία για την προτελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League – που μετέχει και ο Ολυμπιακός.

Ο Αργεντινός επιθετικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα, για το ματς με τους «δράκους».

Υπενθυμίζεται ότι η αγγλική ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει μαι μαθηματικά πλέον την πρόκρισή της στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ κόντρα στην Πόρτο θέλει πια έστω τον πόντο της ισοπαλίας για να «κλειδώσει» και την πρωτιά στον όμιλο.

Αναλυτικά η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι:

Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ακε, Στέρλινγκ, Γκουντογκάν, Ζέσους, Ζιντσένκο, Στέφεν, Λαπόρτ, Ροντρίγκο, Ντε Μπρόινε, Μ. Σίλβα, Τόρες, Μεντί, Φερναντίνιο, Μαχρέζ, Κανσέλο, Έντερσον, Κάρσον, Φόντεν, Γκαρσία, Ντόιλ.

Η πιθανή ενδεκάδα:

Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ντε Μπρόινε, Γκουντογκάν, Μ. Σίλβα, Φόντεν, Τόρες, Στέρλινγκ.