Μπάγερν: Ξεκουράζει βασικούς ο Φλικ με Ατλέτικο Μαδρίτης

Με πολλούς αναπληρωματικούς αναμένεται να παραταχθεί η Μπάγερν στην αυριανή εκτός έδρας συνάντηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μπάγερν: Ξεκουράζει βασικούς ο Φλικ με Ατλέτικο Μαδρίτης

Τα καλά του να έχει διασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά από την φάση των ομίλων απολαμβάνει η Μπάγερν, καθώς έχει την δυνατότητα να αφήσει παίκτες στα πιτς ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στην Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης βγάζουν κόπωση και τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα,. Εξαιτίας των συνεχόμενων αγώνων εντός και εκτός συνόρων και ο κόουτς Χάνσι Φλικ προανείγγηλε εκτενές ροτέισον στο ματς της πέμπτης αγωνιστικής του ομίλου. Ακολουθεί, άλλωστε το ντέρμπι κορυφής στην Μπουντεσλίγκα με αντίπαλο την Λειψία, που αποκτά ιδιαίτερη σημασία στη στόχευση των Βαυβαρών.

Στο πλαίσιο αυτό δεν θα κάνουν καν το ταξίδι στην Ισπανία ο γκολκίπερ Μάνουελ Νόιερ, ο αρχισκόρερ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο ηγετικός χαφ Λίον Γκορέτσκα, ενώ ορισμένοι ακόμα θα μείνουν στον πάγκο. Ο Αλεξάντερ Νούμπελ θα κάνει το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Μονάχου σε ματς Champions League, ενώ τη θέση του Γκορέτσκα θα πάρει ο Τσούπο-Μοτίνγκ.