Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μασούρας για το ματς στη Μασσαλία

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ξεκάθαρος σήμερα (30/11) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο διεθνής ακραίος επιθετικός είπε πως ο Ολυμπιακός θα είναι ευχαριστημένος μόνο με νίκη αύριο (1/12) κόντρα στη Μαρσέιγ.

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μασούρας για το ματς στη Μασσαλία

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Γαλλία όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (1/12, 22:00) την Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική της φάσης ων ομίλων του Champions League.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός των νταμπλούχων Ελλάδας, Γιώργος Μασούρας τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Χωρίς Χασάν, Μπρούμα και Ραντζέλοβιτς στη Γαλλία (pics)

Ο άσος της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Μασσαλία ανέφερε: «Νομίζω ότι είναι μόνο ένα αποτέλεσμα αυτό που θα μας κάνει να είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτό είναι η νίκη, για αυτό πάμε στη Μασσαλία και νομίζω ότι αυτό θα επιδιώξουμε και για αυτό θα παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά στη Μασσαλία

Για το που έχει επικεντρωθεί ο προπονητής για το αυριανό ματς: «Επειδή είναι και λίγος ο χρόνος σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, νομίζω ότι δεν έχουμε προλάβει να καταστρώσουμε πλήρως τα σχέδια μας, όμως θα είμαστε πανέτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο ματς».

Ο Αχμέντ Χασάν αν και προπονήθηκε κανονικά, έμεινε στην Αθήνα, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από τον Πέδρο Μαρτίνς, να βοηθήσει την ομάδα στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

Από 'κει και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν τόσο ο τραυματίας Μπρουμά, όσο και ο Ραντζέλοβιτς, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και παραμένει σε καραντίνα.

Ολοι οι υπόλοιποι της λίστας ταξιδεύουν κανονικά για τη Μασσαλία, ενώ στο αεροπλάνο θα μπει και ο Ματιέ Βαλμπουενά, παρότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.