Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά στη Μασσαλία

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν μπορεί να παίξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, αλλά θα βρεθεί δίπλα στους συμπαίκτες του.

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά στη Μασσαλία

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ταλαιπωρείται από θλάση και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Η αναμέτρηση στο "Βελοντρόμ" ήταν κάτι που το περίμενε πως και πως ο Γάλλος από την ημέρα που έγινε η κλήρωση, αλλά τα έφερε έτσι η μοίρα και δεν είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Για τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό και δεν θα ήταν υπερβολή αν χαρακτηριζόταν και "τελικός". Από αυτό το παιχνίδι θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η ευρωπαϊκή ύπαρξη του Ολυμπιακού. Εάν δηλαδή η ομάδα του Πειραιά θα έχει ελπίδες να διεκδικήσει την πρόκριση στους "16" του Champions League και αν θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τον Φεβρουάριο.

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Χωρίς Χασάν, Μπρούμα και Ραντζέλοβιτς στη Γαλλία (pics)

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά ξέρει πόσο σημαντικό είναι το ματς για την ομάδα του. Γι' αυτό και ζήτησε από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ανθρώπους των "ερυθρόλευκων" να ακολουθήσει την αποστολή στη Μασσαλία.

Το αίτημα του έγινε δεκτό και ο Βαλμπουενά θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στη Γαλλία. Θέλει να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλει να τους εμψυχώσει πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο για την κόντρα με τη Μαρσέιγ και φυσικά από τον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσαν να μη δεχτούν την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Φυσικά δεν τίθεται κανένα θέμα συμμετοχής του Ματιέ στον αγώνα με τη Μαρσέιγ. Ταξιδεύει απλά για να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.