Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για το ματς με τη Μαρσέιγ

«Τελικό» θα παίξει την Τρίτη το βράδυ ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μαρσέιγ με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει μία αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του.

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για το ματς με τη Μαρσέιγ

Το απόγευμα της Δευτέρας με προπόνηση στο "Βελοντρόμ" ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Η ομάδα του Πειραιά αναχωρεί το πρωί για τη Γαλλία και για το πολύ μεγάλο ματς με την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας. Σε αυτό το ματς η ομάδα του Πειραιά θα παίξει την ευρωπαϊκή της ύπαρξη.

Την Τρίτη το βράδυ θα μάθει αν έχει ακόμη ελπίδες για τη δεύτερη θέση, αν θα έχει εξασφαλίσει απλά την 3η θέση ή αν παίζει τα πάντα την τελευταία αγωνιστική με την Πόρτο. Όπως και να 'χει για τον Ολυμπιακό αυτό το ματς είναι όλα τα λεφτά, είναι κάτι σαν "τελικός".

Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στην προπόνηση της Κυριακής και δύσκολα θα δείξει κάτι και τη Δευτέρα στο "Βελοντρόμ". Έτσι όπως είναι τα πράγματα θα είναι μεγάλη έκπληξη να δούμε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που παρέταξε κόντρα στον Άρη, στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Δύσκολα θα πειράξει την τετράδα Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας στην άμυνα. Ακόμη πιο δύσκολα θα πειράξει την τριάδα Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά στα χαφ.

Μία αλλαγή θα έχουμε στην επίθεση και αυτή αφορά στην επιστροφή του Μασούρα στην τριάδα της γραμμής κρούσης. Ο Έλληνας εξτρέμ έμεινε στον πάγκο στον αγώνα με τον Άρη για να πάρει ανάσες και τη θέση του πήρε ο Λοβέρα. Ο Αργεντινός δεν θα παίξει, διότι ούτως ή άλλως δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα. Ελ Αραμπί και Φορτούνης επίσης δύσκολα αναμένεται να πειραχτούν από τον Πέδρο Μαρτίνς.