Σα: Ήταν πολύ δύσκολο

Ο Ζοσέ Σα συνεχάρη την Μάντσεστερ Σίτι για τη νίκη της στο Καραϊσκάκη.

Σα: Ήταν πολύ δύσκολο

Ήταν για ακόμη μία φορά ο «φύλακας – άγγελος» του Ολυμπιακού και σίγουρα αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι θα τον μνημονεύουν τις επόμενες μέρες. Οι Άγγλοι «πολιόρκησαν» τους «ερυθρόλευκους» και αν δεν ήταν ο Ζοσέ Σα, ίσως το σκορ να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ που διανύει μία εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος, κράτησε σε αρκετές περιπτώσεις ανέπαφη την εστία του με δύσκολες αποκρούσεις, εκνευρίζοντας μάλιστα τον Στέρλινγκ και τον Ζεσούς.

Τελικά, δέχτηκε ένα γκολ που δεν μπορούσε να το βγάλει ακόμα κι αν ήταν ο… Σούπερμαν. Μετά το παιχνίδι και την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Ζοσέ Σα στάθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα του για να διατηρηθεί μέσα στο ματς έως το τέλος, έτσι ώστε να διεκδικούσε ό,τι μπορούσε, μολονότι η επιθετική εικόνα ήταν πολύ κακή, αφού στο 88’ ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του τελική.

«Ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε κάτι σήμερα, γιατί παίζαμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Προσπαθήσαμε για τη νίκη ή έστω για την ισοπαλία. Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο για τη νίκη του», είπε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Σα, ο οποίος κοιτάζει πλέον τα επόμενα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, αρχής γενομένης από το «Κλ. Βικελίδης».