Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Κριτική παικτών: Έπαιζε μόνος του ο Σα

Ο Ολυμπιακός που δεν έκανε καθόλου καλό παιχνίδι και περιορίστηκε στην άμυνα του κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι είχε ως κορυφαίο του παίκτη τον Ζοσέ Σα.

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Κριτική παικτών: Έπαιζε μόνος του ο Σα

ΣΑ

Σε ένα ματς που δέχτηκε πολύ μεγάλη πίεση η ομάδα του ο Ζοσέ Σα ήταν αυτός που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ο Πορτογάλος πορτιέρε έκανε πολλές αποκρούσεις και ήταν αυτός που κρατούσε όρθιο τον Ολυμπιακό. Έδινε την εντύπωση σε πολλές περιπτώσεις ότι έπαιζε μόνος του με τη Σίτι.

ΣΙΣΕ

Στην τριάδα της άμυνας έπαιξε αριστερά του Σεμέδο, αλλά χρειάστηκε αρκετό χρόνο για ναν προσαρμοστεί στα δεδομένα της αναμέτρησης. Ο Σενεγαλέζος στην επανάληψη προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο, αλλά στην τελική πάσα τα χάλασε. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από του επιθετικούς της Σίτι.

ΣΕΜΕΔΟ

Από τους τρεις της άμυνας ήταν αυτός που έκοβε πιο σταθερά και σίγουρα. Έβγαζε μία εμπιστοσύνη, ενώ στη φάση του 1-0 αναγκάστηκε να βγει πιο ψηλά για να δώσει βοήθειες και έτσι δημιουργήθηκε το κενό στην άμυνα.

ΜΠΑ

Αγωνίστηκε δεξιά του Σεμέδο στην τριάδα της άμυνας και είχε πάρα πολλά θέματα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της αναμέτρησης και του νέου του ρόλου. Πολλά λάθη από τον Μπα σε ένα ματς με μεγάλη πίεση.

ΡΑΦΙΝΙΑ

Έσφιξε τα δόντια και έπαιξε κόντρα στη Σίτι καλύπτοντας την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος έδωσε πολλές μάχες και στα δύο μισά του γηπέδου και ήταν ίσως ο μοναδικός που έριξε και μερικές κλοτσιές για να ανακόψει την επιθετικότητα των Άγγλων.

ΝΤΡΕΓΚΕΡ

Ο Τυνήσιος έπαιξε ως δεξί μπακ χαφ κόντρα στη Σίτι και είναι αλήθεια ότι δεν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι. Αμυντικά είχε θέματα, ενώ επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου και σωστά έγινε αλλαγή στο 66’.

ΕΜΒΙΛΑ

Σε ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε ότι είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου. Έτρεξε πολύ στη μεσαία γραμμή, έδωσε μεγάλες μάχες, αλλά δεν μπορούσε να κάνε το κάτι παραπάνω.

ΚΑΜΑΡΑ

Πολύ τρέξιμο σε όλο το γήπεδο και από τους λίγους που μάρκαραν δυνατά τους αντιπάλους και όχι απλά με τα μάτια. Υπήρχαν στιγμής που ο Αφρικανός ήταν παντού, αλλά επιθετικά δεν έδωσε καμία βοήθεια.

ΠΕΠΕ

Έκανε την έκπληξη ο Πέδρο Μαρτίνς και ξεκίνησε τον συμπατριώτη του, αλλά η επιλογή του δεν τον δικαίωσε. Ο Πέπε έκανε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή, ενώ παρά την καλή του τεχνική δεν μπόρεσε ούτε μπάλα να κρατήσει, ούτε να βοηθήσει καθόλου στη δημιουργία του παιχνιδιού. Κακό παιχνίδι από τον Πορτογάλο που βγήκε στο 71’, ενώ είχε πολλά θέματα και στα μαρκαρίσματα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Έπαιξε στην επίθεση του Ολυμπιακού και έδωσε πολύ μεγάλες μάχες. Ο Μασούρας βοήθησε πολύ την ομάδα του στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά επιθετικά δεν μπορούσε να κάνει κάτι αφού δεν έφτανε η μπάλα σε αυτόν.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Είχε τον άχαρο ρόλο του «ψευτοεννιαριού» και γύριζε συνεχώς αρκετά μέτρα πίσω για να πάρει τη μπάλα, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μένει κενή η επίθεση και να μην έχει επιλογή. Ο Φορτούνης ήταν αυτός που έκανε το πρώτο σουτ του Ολυμπιακού στο 88’ και καρδιοχτύπησε τη Σίτι.

ΒΡΟΥΣΑΪ

Χωρίς να έχει παίξει ούτε λεπτό στη σεζόν μπήκε στο παιχνίδι στο 66’. Ο Βρουσάι που δεν είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά αναστάτωσε λίγο τη Σίτι, αλλά στη συνέχεια χάθηκε και αυτό ήταν λογικό αφού δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Πέρασε στο παιχνίδι στο παιχνίδι στο 71’ και είναι αλήθεια ότι από τον Πέπε φάνηκε περισσότερο στο διάστημα που αγωνίστηκε.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ

Πήρε τη θέση του Μασούρα στο 78’ και μερικά λεπτά αργότερα πάτησε περιοχή και προσπάθησε να κάνει το σουτ, αλλά κλείστηκε από τους αμυντικούς της Σίτι. Ο τρόπος με τον οποίο έπαιζε ο Ολυμπιακός δεν του άφηνε περιθώρια να κάνει κάτι παραπάνω.