Νάγκελσμαν: Σ' άλλο... γήπεδο το VAR με την Παρί Σεν Ζερμέν (highlights)!

Ο προπονητής της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, εξέφρασε τα παράπονα του για το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της έδωσε τη νίκη (1-0) στον αγώνα της Τρίτης για το Champions League μιλώντας για VAR που ήταν σ' άλλο γήπεδο!

Νάγκελσμαν: Σ' άλλο... γήπεδο το VAR με την Παρί Σεν Ζερμέν (highlights)!

H Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ της Λειψίας, στο «Παρκ ντε Πρενς» το βράδυ της Τρίτης για τον 8ο όμιλο του Champions League πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στο γκρουπ και πιάνοντας τη Γερμανική ομάδα στη 2η θέση της βαθμολογίας του.

Ωστόσο το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης προήλθε από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νέιμαρ (μετά από μαρκάρισμα στον Ντι Μαρία) κι ο τεχνικός της φιλοξενούμενης ομάδας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν - παρά τη χρήση του VAR - αμφισβήτησε, ευθέως, την ορθότητα της απόφασης, υποστηρίζοντας ότι όσοι το ήλεγχαν έβλεπαν... άλλο παιχνίδι!

«Δεν νομίζω ότι η Παρί είχε πραγματική ευκαιρία στο παιχνίδι και το πέναλτι ήταν αστείο. Είναι θλιβερή μία τέτοια απόφαση σε επίπεδο Champions League. Ήταν μία βουτιά, με μηδενική επαφή. Το VAR πιθανώς να έβλεπε διαφορετικό παιχνίδι» ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός που αναφέρθηκε στο πως διαμορφώθηκε η κατάσταση του γκρουπ μετά από αυτό το αποτέλεσμα:

«Τώρα κρατάμε το χειρότερο χαρτί στον όμιλο. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν και να ελπίσουμε ότι η Παρί δεν θα πετύχει».