Δεν πάει Νέα Σμύρνη και φεύγει, λόγω... απεργίας η Μάντσεστερ Σίτι!

Η Πανελλαδική απεργία της Πέμπτης (26/11) οδήγησαν την Μάντσεστερ Σίτι σ' αλλαγή προγράμματος, έτσι όχι μόνο δεν θα προπονηθούν  στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αλλά η αποστολή θ' αποχωρήσει για την Αγγλία, μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με τον Ολυμπιακό 

Δεν πάει Νέα Σμύρνη και φεύγει, λόγω... απεργίας η Μάντσεστερ Σίτι!

Ανατροπή στο πρόγραμμα της διαμονής της Μάντσεστερ Σίτι στην Ελλάδα προκάλεσαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στη χώρα μας.

Η Πανελλαδική απεργία της Πέμπτης οδήγησε τους «Πολίτες» αφενός ν' ακυρώσουν τις προπονήσεις τους στη Νέα Σμύρνη

Όπως ενημέρωσαν, το βράδυ της Τρίτης, τους «κυανέρυθρους», οι Άγγλοι τελικά δεν θα κάνουν χρήση του γηπέδου, όπως είχαν ενημερώσει τους ιθύνοντες του Πανιωνίου, καμία από τις δύο ημέρες (ανήμερα του αγώνα και την επομένη, για πρωινό χαλάρωμα, πριν την αναχώρηση...), ενώ, μάλιστα, προγραμμάτισαν να φύγουν από την Αθήνα αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό, για το Champions League, προκειμένου να προλάβουν την έναρξη της απεργίας και να μην επηρεαστεί η μετάβαση τους στα πάτρια.

Η ανακοίνωση της απεργίας

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και στα σχολεία. Επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας και Πρόνοιας, με ένταξη στον κρατικό σχεδιασμό και όχι αγορά υπηρεσιών.

Μαζικές προσλήψεις υγειονομικών, γιατρών, νοσηλευτών, εκπαιδευτικών, καθαριστριών. Μονιμοποίηση συμβασιούχων. Αποσυμφόρηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς με προσλήψεις προσωπικού, επίταξη χιλιάδων ιδιωτικών λεωφορείων που βρίσκονται σε απραξία.

Αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού. Εδώ και τώρα να αποσυρθεί το χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο που μετατρέπει σε ιδιώνυμο τη συλλογική, συνδικαλιστική δράση και ουσιαστικά απαγορεύει την απεργία. Δεν πρόκειται να το εφαρμόσουμε! Θα το καταργήσουμε στην πράξη!

ΑΠΟΧΗ από κάθε ηλεκτρονική ψευδοψηφοφορία σε όλο το Δημόσιο για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Δεν καταθέτουμε ψηφοδέλτια, αποσύρουμε αυτά που ήδη κατατέθηκαν. Να δοθεί τώρα παράταση στη θητεία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.