Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μαρτίνς και τα τρία στόπερ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε τα πάντα στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα έδειξε να κερδίζει πόντους το σχήμα με τα τρία στόπερ.

Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μαρτίνς και τα τρία στόπερ

Το έχει πάρει απόφαση ο Πέδρο Μαρτίνς ότι εκείνο που πρέπει να κάνει αυτές τις ημέρες είναι να παρουσιάζεται έτοιμος και να βρίσκει λύση για κάθε αναποδιά που προκύπτει. Αυτό του συμβαίνει από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αλλά την τελευταία εβδομάδα η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς τα είπε με Σισέ, Σεμέδο, Μπα, δεν προπονήθηκε ο Ραφίνια

Ο Πορτογάλος έχασε τον Ραντζέλοβιτς και έχει τον Ραφίνια με ερωτηματικό. Έτσι πρέπει να είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα. Έτοιμος και με τον Ραφίνια, έτοιμος και χωρίς τον Ραφίνια. Ακόμη και για το σενάριο να χάσει άλλο ένα εξτρέμ μετά τους Βαλμπουενά, Μπρούμα έπρεπε να είναι έτοιμος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποδείξει πολλάκις από την ημέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό ότι βρίσκει λύσεις, έχει πλάνα και το θέμα είναι ότι αυτά τα παρουσιάζει και με επιτυχία. Είναι αρκετά τα παραδείγματα με πιο πρόσφατο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πιο πίσω τον τελικό με την ΑΕΚ. Το θέμα μας, όμως, δεν είναι αυτό, αλλά το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός κατά της Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή τη στιγμή αυτό ενδιαφέρει τον κόσμο που πλέον τρέμει μη χάσει κι άλλον παίκτη ο Ολυμπιακός. Το μεγάλο ερώτημα είναι το πώς θα παίξει η ομάδα του Πειραιά. Αλήθεια ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να το απαντήσει αυτό; Ακόμα κι αν ήθελε να μας το πει δεν θα ήταν σίγουρος και ειλικρινής για ό,τι κι αν έλεγε.

Στην προπόνηση που έγινε στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Πορτογάλος προπονητής δοκίμασε σχήμα με τρία στόπερ. Όπως γράψαμε και νωρίτερα μίλησε με Σισέ, Σεμέδο και Μπα και αφού τελείωσε το τετ α τετ τους τοποθέτησε μπροστά από τον Σα. Έκανε δοκιμή με τρία στόπερ, αλλά ολοκληρωμένη εικόνα για την ενδεκάδα δεν έχει κανείς. Μπορεί να παίξει με αυτούς τους τρεις και τον Ντρέγκερ δεξιά και τον Μασούρα αριστερά αν ο Ραφίνια μείνει τελικά εκτός. Να είναι χαφ οι Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Πέπε και ο Φορτούνης μπροστά.

Μπορεί να δηλώσει παρών ο Ραφίνια και το σχέδιο να αλλάξει με τον Βραζιλιάνο να παίζει αριστερά σε τετράδα. Ο Μαρτίνς δοκίμασε τα πάντα στην τελευταία προπόνηση, αλλά έδειξε ότι κι εκείνος 100% δεν έχει αποφασίσει για το σχήμα που θα παρατάξει. Το σχέδιο με τους τρεις στόπερ πήρε πόντους ξαφνικά και ίσως μοιάζει το πιθανότερο σενάριο.