Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς τα είπε με Σισέ, Σεμέδο, Μπα, δεν προπονήθηκε ο Ραφίνια

Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε γι' αρκετά λεπτά με Σισέ, Σεμέδο και Μπα. Προπονήθηκε ο Βινάγκρε, όχι όμως και ο Ραφίνια.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς τα είπε με Σισέ, Σεμέδο, Μπα, δεν προπονήθηκε ο Ραφίνια

Είναι πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πέδρο Μαρτίνς μέχρι και σήμερα έχασε τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς λόγω κορονοϊού και αναζητεί τις καλύτερες λύσεις για να καλύψει τα πολλά κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Ο αγώνας με τη Σίτι είναι πολύ υψηλών απαιτήσεων και ο Πορτογάλος προπονητής θα επιλέξει τους πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές γι' αυτή την αναμέτρηση. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Σίτι ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν την έναρξη της προπόνησης τα είπε γι' αρκετά λεπτά με τους τρεις διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς του. Συγκεκριμένα μίλησε με τον Ρούμπεν Σεμέδο, τον Παπέ Σισέ και τον Ουσεϊνού Μπα. Οι τέσσερις άνδρες μίλησαν για μερικά λεπτά, αλλά χωρίς να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της κουβέντας τους.

Στο μεταξύ στην προπόνηση της Τρίτης έλαβε μέρος ο Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο Πορτογάλος μπακ που έχασε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό προπονήθηκε κανονικά και θα φανεί αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Αντίθετα δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ο Ραφίνια. Ο έμπειρος μπακ πονάει στον αστράγαλο του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η αγωνία όλο και μεγαλώνει. Πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.