Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπασακσεχίρ 4-1: Μπρούνο λαμπρός την οδηγεί (highlights)

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μπρούνο Φερνάντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε εύκολα 4-1 την Μπασακσεχίρ και είναι μόνη πρώτη στον 8ο όμιλο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπασακσεχίρ 4-1: Μπρούνο λαμπρός την οδηγεί (highlights)

O Μπρούνο Φερνάντες με τα δυο γκολ που πέτυχε απόψε έχει συμμετοχή σε 34 τέρματα σε 35 ματς (!), αφού έχει 21 γκολ και 13 ασίστ!

Ο Πορτογάλος στο 7’ με φοβερό σουτ έκανε το 1-0 και στο 19’ μετά το λάθος των φιλοξενούμενων έγραψε και το 2-0.

Στο 35’ ο Φερνάντες, ο οποίος εκτελεί τα πέναλτι της Μάντσεστερ άφησε τον Ράσφορντ να το εκτελέσει και ο τελευταίος έγραψε το 3-0.

Στην επανάληψη, ο Σόλσκιερ είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς, έκανε αλλαγές αφού αυτό το 3-0 από το πρώτο ημίχρονο του έδωσε τη δυνατότητα να σκεφτεί και τη συνέχεια.

Στο 75’ οι πρωταθλητές Τουρκίας με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Τουρούκ μείωσαν σε 3-1 σε μια φάση όπου έβγαλε ο Ντε Χέα αλλά η μπάλα είχε περάσει καθαρά τη γραμμή.

Πέντε λεπτά μετά ο Βίσκα με εξαιρετική ενέργεια και σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, σε μια φάση όπου εάν γινόταν το 3-2 θα είχαμε θρίλερ στο Μάντσεστερ.

Τελικά στις καθυστερήσεις, σε μια κόντρα επίθεση, ο Τζέιμς διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελοφ (46’ Τουανζέμπε), Μαγκουάιρ, Γουάν-Μπισάκα (60’ Ουίλιαμς), Τέγες, Φρεντ, Φαν ντε Μπέεκ, Ράσφορντ (59’ Τζέιμς), Μαρσιάλ (82’ Μάτιτς), Φερνάντες (59’ Γκρίνγουντ), Καβάνι

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: Γκιουνόκ, Ράφαελ, Σκρτελ (87’ Πονκ), Επουρεάνου, Μπολινγκολί-Εμπομπό (74’ Χασάν), Οζκάν (74’ Τζουλιάνο), Καχβετσί (46’ Τεκντεμίρ), Τουρούκ, Βίσκα, Τσαντλί (61’ Γκουλμπράντσεν), Μπα.