Ο Θοβέν δεν πέταξε «λευκή πετσέτα», παραμονή του αγώνα της Μαρσέιγ με την Πόρτο

Ο εξτρέμ της Μαρσέιγ, Φλοριάν Θοβέν μιλώντας για το ματς της Τετάρτης κόντρα στην Πόρτο στο «Βελοντρόμ» έθεσε ως στόχο τη νίκη την πρώτη της Γαλλικής ομάδας στον 3ο όμιλο του Champions League

Ο Θοβέν δεν πέταξε «λευκή πετσέτα», παραμονή του αγώνα της Μαρσέιγ με την Πόρτο

Εν αντιθέσει με τον προπονητή της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας Μπόας που, ουσιαστικά «πέταξε λευκή πετσέτα», λέγοντας ότι θέλει να τελειώσει ο ευρωπαϊκός εφιάλτης της, άποντης, σε τρεις ευρωπαϊκούς, αγώνες ομάδας του, ο Φλοριάν Θοβέν έδειξε μαχητικό πνεύμα.

Ο 27χρονος, διεθνής, Γάλλος εξτρέμ, των «Φοσέν έθεσε ως στόχο την πρώτη επιτυχία στον 3ο όμιλο του Champions League (σ. όμιλο του Ολυμπιακού) στο ματς με την Πόρτο στο «Βελοντρόμ» λέγοντας πως θ' αποτελέσει... βάλσαμο και διέξοδο από την κρίση:

«Είναι πολύ σκληρό σαν ποδοσφαιριστές να διαχειριστούμε τόσες ήττες. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη που κάνουμε και να βελτιωθούμε ελπίζοντας ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και να ξεφύγουμε από την κρίση αυτή».

Εξάλλου συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος:

«Όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα σαν την Μαρσέιγ δεν μπορείς να το δεχθείς αυτό. Και φυσικά σαν οπαδός της ομάδας δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό. Εάν θέλουμε να τα πάμε καλύτερα τότε πρέπει να έχουμε αύριο μια απάντηση στην κριτική που έχουμε δεχθεί. Είναι κάτι αρνητικό ότι εδώ και 19 ημέρες έχουμε μείνει χωρίς κάποιο παιχνίδι. Ελπίζω αύριο να μπορέσουμε να δώσουμε μια πειστική απάντηση με μια νίκη», ανέφερε.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας