Σεμέδο: «Θα παίξουμε την μπάλα μας»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, για τις δυσκολίες στην άμυνα και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! 

Σεμέδο: «Θα παίξουμε την μπάλα μας»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο διεθνής Πορτογάλος αμυντικός των Πειραιωτών είπε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να σταματήσει το ρυθμό της Σίτι, ελπίζοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Σεμέδο μίλησε:

Για το αν θα είναι κλειδί η άμυνα:

«Όχι, κλειδί θα είναι να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση. Άμα ακολουθήσουμε τη στρατηγική μας μπορούμε να κάνουμε μεγάλο παιχνίδι και να καταφέρουμε το στόχο μας».

Για τα διαρκή ματς και τα ταξίδια των διεθνών:

«Όλοι οι παίκτες των μεγάλων συλλόγων το αντιμετωπίζουν αυτό. Είναι σύνηθες να παίζουν πολλά ματς οι παίκτες των μεγάλων συλλόγων και δεν το βρίσκω απαραίτητα κακό. Αγωνιζόμαστε συνέχεια και βελτιωνόμαστε. Και πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι μας».

Για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνουν με βάση την εμπειρία του πρώτου αγώνα:

«Παίζουμε απέναντι σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ του κόσμου. Η Σίτι όταν έχει την μπάλα στην κατοχή της νιώθει άνετα. Όταν τη χάνει, όχι. Εμείς είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες στο πρώτο ματς, αλλά στο τέλος κουραστήκαμε. Πρέπει να πάρουμε την μπάλα στα πόδια μας, να στερήσουμε την κατοχή στον αντίπαλο και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες».

Για τις δυσκολίες με τις συνεχείς αλλαγές παικτών στην άμυνα:

«Όσο πιο πολύ παίζεις δίπλα σε έναν παίκτη τον συνηθίζεις και γίνεται καλύτερα η δουλειά. Όμως ο Ολυμπιακός είναι κορυφαίος σύλλογος με κορυφαίους παίκτες. Κι όποιος παίζει πρέπει να κάνει καλή δουλειά. Όλη η ομάδα έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες της και όποιος αγωνιστεί θα το κάνει καλά».

Για το τι συζητά με τον Ρονάλντο στην Εθνική:

«Όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο συζητάμε πολύ, κυρίως όμως όχι για ποδόσφαιρο. Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό και όλη ησ κέψη μου είναι στον αγώνα με τη Σίτι».