Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα: Δίχως οκτώ παίκτες οι Ουκρανοί, δίχως εννιά οι Καταλανοί!

Με πλήθος απουσιών αμφότερες, θα παραταχθούν η Ντιναμό Κιέβου και η Μπαρτσελόινα στη σημερινή αναμέτρηση για το Champions League

Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα: Δίχως οκτώ παίκτες οι Ουκρανοί, δίχως εννιά οι Καταλανοί!

Σε άτυπο διαγωνισμό για το ποιος θα παραταχθεί με περισσότερες απουσίες διαγωνίζονται η Ντιναμό Κιέβου και η Μπαρτσελόνα, οι οποίες θα αναμετρηθούν σήμερα (22.00) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Από τους Ουκρανούς θα απουσιάσουν εξαιτίας κορονοϊού οι αμυντικοί Σαμπάνοφ, Σιρότα, οι μέσοι Ντουελούντ, Τσιγκάνκοφ και ο εξτρέμ Ροντρίγκεζ. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Τίντσικ, Μπούρντα και ανέτοιμος ο χαφ Σίντορτσουκ !

Για την Μπαρτσελόνα, τραυματίες είναι οι αμυντικοί Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ουμτιτί, Αραούχο, ο μέσος Μπουσκέτς και ο επιθετικός Ανσού Φατί. Επιπλέον, πήραν άδεια για να ξεκουραστούν ο σταρ χαφ Μέσι και ο μέσος Ντε Γιόνγκ ! Με τα «δεύτερα» ουσιαστικά αμφότεροι θα αγωνιστούν στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου και… όποιος αντέξει.

Μια πιθανή προσέγγιση ενδεκάδων με το σκεπτικό πως έμειναν πλέον μετρημένα κουκιά εκατέρωθεν, έχει ως εξής:

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Μπούστσαν, Κεντζιόρα, Ζαμπάρνι, Μικολένκο, Καραβάεφ, Σαπαρένκο, Σεπέλιεφ, Γκαρμάς, Μπουγιάλσκι, Ντε Πένια, Σουπριάγκα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Φίρπο, Λενγκλέ, Άλμπα, Πιάνιτς, Πουίγκ, Κουτίνιο, Γκριεζμάν, Πέδρι, Ντεμπελέ.