Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός: Μόνος αλάνθαστος o Ραφίνια στο Έτιχαντ!

Ο Ραφίνια ήταν ο μοναδικός παίκτης στο Έτινχαντ, τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος είχε 100% στις μεταβιβάσεις του!

Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός: Μόνος αλάνθαστος o Ραφίνια στο Έτιχαντ!

Στα 35 του χρόνια ο Ραφίνια απέδειξε για μία ακόμα φορά γιατί αποτελεί σπουδαία προσθήκη για τον Ολυμπιακού. Στο ματς στο Έτιχαντ με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Βραζιλιάνος μπακ πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση στην 3η αγωνιστική του Champions League.

Μάλιστα, ένα στατιστικό είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο: Ο Ραφίνια κατάφερε να μην κάνει ούτε μία λανθασμένη μεταβίβαση, αφού 52 στις 52 σωστές πάσες, όντας ο μοναδικός τόσο από την πλευρά του Ολυμπιακού, όσο και από την πλευρά της Σίτι.

Από τις 52 πάσες του «ερυθρόλευκου» άσου οι 19 στις 19 ήταν κοντινές, οι 32 στις 32 ήταν μεσαίας απόστασης και η 1 στη 1 ήταν βαθιά μπαλιά. Όσον αφορά στους αποδέκτες των μεταβιβάσεών του οι 11 είχαν τον Σεμέδο, οι 9 τον Εμβιλά, οι 7 στον Πέπε, οι 6 τον Καμαρά, οι 4 τον Μπρούμα, οι 3 τον Μπουχαλάκη, οι 3 τον Βαλμπουενά, οι 3 τον Σα, οι 2 τον Ραντζέλοβιτς, ενώ είχε από 1 σε Ελ Αραμπί, Σισέ, Σουντανί και Μασούρα.

Καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι για δεξί μπακ σε αυτό το επίπεδο με τόσες μεταβιβάσεις το κατόρθωμα του είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό και αποδεικνύει ότι δεν αποθεώθηκε τυχαία από τον Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το ματς...