Κριτική παικτών: Ξεχώρισαν οι Εμβιλά, Πέπε και Μπρούμα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Γιαν Εμβιλά και οι Πέπε - Μπρούμα που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν οι ευχάριστες «νότες» στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Κριτική παικτών: Ξεχώρισαν οι Εμβιλά, Πέπε και Μπρούμα

ΣΑ: Δεν έφερε ευθύνη σε κανένα από τα τρία γκολ! Ίσα-ίσα που όσες φορές χρειάστηκε, ήταν και εκεί που έπρεπε. Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο μετά από ένα ματς που έληξε 0-3, ο Πορτογάλος γκολκίπερ ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού.

ΡΑΦΙΝΙΑ: Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και περιορίζοντας τον Στέρλινγκ. Επιθετικά δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου, αλλά τακτικά στάθηκε πάρα πολύ καλά.

ΣΕΜΕΔΟ: Αν εξαιρεθεί το λάθος του στο ξεκίνημα του αγώνα που δεν το «πλήρωσε» ο Ολυμπιακός, στη συνέχεια στάθηκε στο ύψος του και έκανε και αρκετά «κοψίματα» που αν δεν τα έκανε, θα προέκυπταν σοβαροί «πονοκέφαλοι» για την ερυθρόλευκη άμυνα.

ΣΙΣΕ: Αρκετά καλός ο Σενεγαλέζος. Δεν απέφυγε το λάθος στο β’ μέρος όταν ο Ολυμπιακός πίεζε (δεν σκόραρε ο Φόντεν στην εξέλιξη της φάσης), αλλά είχε αρκετές σωτήριες αντιδράσεις όταν η Σίτι πίεζε στο πρώτο 20λεπτο.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Στάθηκε αρκετά καλά ο Ελληνογερμανός μπακ, ακόμα και στο κακό διάστημα του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο μέρος βοήθησε και επιθετικά και σίγουρα η παρουσία του ήταν αξιοπρεπέστατη, δικαιώνοντας τον Μαρτίνς για την επιλογή του.

ΕΜΒΙΛΑ: Έκανε πάλι τα πάντα από το 20’ και μετά, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. O κορυφαίος από πλευράς Ολυμπιακού.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Επηρεασμένος από τον τραυματισμό του στο πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα, ο Κρητικός χαφ κυμάνθηκε σε ρηχά νερά. Άντεξε μόλις ένα ημίχρονο και ήταν απολύτως φυσιολογική η κίνηση του Μαρτίνς να τον βγάλει στο δεύτερο ημίχρονο.

ΚΑΜΑΡΑ: Ανέβηκε κάπως μετά το 20’, πήρε πρωτοβουλίες, δίχως όμως να θυμίζει τον Kαμαρά που ξέρουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν κακός. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, κέρδισε πολλές μονομαχίες στο πολύ καλό διάστημα του Ολυμπιακού και έβγαλε σε αντεπιθέσεις τους Πειραιώτες, αλλά κάποια στιγμή κουράστηκε, επηρεασμένος προφανώς από τη 14ήμερη απουσία του.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε τόσο πολύ. Στο δεύτερο μέρος πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και θα μπορούσε να σκοράρει. Το πάλεψε ο Γάλλος και έδειξε για ακόμη μία φορά ότι ζει κάθε δευτερόλεπτο σε κάθε αγώνα που παίζει.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Δεν φάνηκε καθόλου ο Σέρβος στο παιχνίδι και δικαίως βγήκε μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Δεν πήγε και η μπάλα καθόλου προς την πλευρά του, αλλά και εκείνος δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο Μαρτίνς ακόμα και στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις να γίνει ο ήρωας του "Etihad", αλλά δεν τα κατάφερε. Έτρεξε πολύ στο πρώτο ημίχρονο για να καλύψει χώρους, καθώς ήταν ο… πρώτος αμυντικός.

ΠΕΠΕ: Βοήθησε πολύ κατά την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο, είχε το καθαρό μυαλό, είχε και μία φοβερή μπαλιά στον Ελ Αραμπί και γενικά ήταν από τις ευχάριστες νότες της βραδιάς.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Τα ίδια με τον Πέπε. Μπήκε στο δεύτερο μέρος και δεν είχε καμία σχέση με τον «αλλού γι’ αλλού» Μπρούμα που είδαμε στο Πόρτο. Βοήθησε αρκετά επιθετικά, αλλά του έλειψε η καθαρή σκέψη στην τελική προσπάθεια.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα λίγο έλειψε να φύγει με… ασίστ από το "Etihad" στη φάση του Χολέμπας.

ΧΑΣΑΝ: Μπήκε στο 76’, δίχως όμως να τροφοδοτηθεί ιδιαίτερα. Μπήκε μετά από 5 λεπτά και το γκολ του Ζεσούς και κάπου εκεί… εξαφανίστηκε.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Μπήκε στο τέλος και δεν μπορεί να κριθεί.