Σαλάχ: «Γελάω με όσα λέει ο Σέρχιο Ράμος»

O Μοχάμεντ Σαλάχ απάντησε στους ισχυρισμούς του Σέρχιο Ράμος για τον τραυματισμό του στον τελικό του Champions League.

Σαλάχ: «Γελάω με όσα λέει ο Σέρχιο Ράμος»

Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε στην ισπανική εφημερίδα "Marca" κι αναφέρθηκε πρώτα στην κατάσταση της υγείας του.

«Είμαι καλύτερα τώρα, ελπίζω να παίξω στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Ουρουγουάης (Παρασκευή 15/6), αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πώς θα αισθάνομαι λίγο πριν από την αναμέτρηση. Η στιγμή του τραυματισμού ήταν η χειρότερη της καριέρας μου. Όταν έπεσα στο έδαφος, ένιωσα σωματικό πόνο και ανησυχία, αλλά και θυμό και θλίψη για το γεγονός ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω στον τελικό του Champions League» δήλωσε ο Σαλάχ.

Ο Σέρχιο Ράμος ούτε λίγο, ούτε πολύ έριξε την ευθύνη για τον τραυματισμό στον ίδιο τον Σαλάχ! Ο Αιγύπτιος εξανέστη όταν το έμαθε:

«Ήταν ένα κανονικό φάουλ στη διάρκεια του παιχνιδιού; Δεν ξέρω, ίσως... Λέει (σ.σ. ο Ράμος) ότι τον είχα αρπάξει από το ένα μπράτσο, αλλά στη συνέχεια τραυματίστηκα στο άλλο; Απαντώ ότι είναι πάντα καλό, όταν το πρόσωπο που πρώτα σε έκανε να κλάψεις, στη συνέχεια σε κάνει να γελάς. Ίσως, θα μπορούσε επίσης να μου πει αν είμαι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο... Ο Ράμος μού έστειλε μήνυμα, είναι αλήθεια, αλλά ποτέ δεν του είπα ότι ήμουν καλά» πρόσθεσε ο Σαλάχ.