Μαρτίνς: «Σεβαστήκαμε υπερβολικά τον αντίπαλο»!-vid

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα με 3-0 στο Μάντσεστερ υποστήριξε ότι η ομάδα του σεβάστηκε περισσότερο απ' ότι έπρεπε την Σίτι, στο πρώτο μέρος κι ότι μπήκε φοβισμένη στο γήπεδο. 

Μαρτίνς: «Σεβαστήκαμε υπερβολικά τον αντίπαλο»!-vid

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός μπήκε φοβισμένος στο γήπεδο κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, διατύπωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα με 3-0 από τους «πολίτες». Τη δεύτερη διαδοχική μετά από εκείνη στο Πόρτο.

«Στο πρώτο μέρος ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Για να είμαστε ειλικρινείς, ήμασταν πολύ φοβισμένοι. Σεβαστήκαμε περισσότερο τον αντίπαλο. Δεν κυνηγήσαμε τις μπαλιές στις ουδέτερες περιοχές. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μόνο ένα φάουλ κι αυτό στο τελευταίο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν ο Ολυμπιακός που ήταν ο σκοπός μας να το δείξουμε και στο πρώτο μέρος. Βρήκαμε την ταυτότητά μας και νομίζω ότι είχαμε 2-3 ευκαιρίες να κάνουμε το 1-1. Αν είχαμε σκοράρει, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Εμείς ήμασταν πιο κοντά στο 1-1 παρά να πετύχει η Σίτι το 2-0. Ηρθε το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε το ματς. Στο β’ ημίχρονο πιέσαμε τον αντίπαλο, τα ποσοστά κατοχής τα ισορροπήσαμε, αλλά δεχτήκαμε τα δύο γκολ στο τέλος».

Για το γεγονός ότι για ακόμη ένα ματς η ομάδα του «πέταξε» πάλι το πρώτο ημίχρονο είπε: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του εξήγηση. Σήμερα είχαμε υπερβολικό σεβασμό στον αντίπαλο. Δεν παίξαμε όπως είμαστε συνήθως. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας, περιμέναμε τον αντίπαλο και του δώσαμε πολλές ευκαιρίες κάτι που δεν το συνηθίζουμε. Στο β’ μέρος βρήκαμε τον εαυτό μας. Η διαφορά ανάμεσα στα δύο ημίχρονα είχε να κάνει περισσότερο με το πνευματικό κομμάτι και όχι το σωματικό».

Όσο για το αν μπορεί να τα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη με Σίτι ο πρωταθλητής Ελλάδας: «Μπορούμε να το κάνουμε, αρκεί να δείξουμε το πρόσωπο του β’ μέρους. Είμαι στενοχωρημένος με το α’ μέρος. Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα. Αν μεταφέρουμε στο Καραϊσκάκη τη συμπεριφορά του β’ μέρους έχουμε τις προϋποθέσει για να πάρουμε αποτέλεσμα.