Ολυμπιακός: Ο Καμαρά και το δίλημμα με Ραντζέλοβιτς

Ο Μαντί Καμαρά θα πάρει θέση βασικού στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι και αυτό αναμένεται να προκαλέσει ένα ντόμινο αλλαγών με τον Ραντζέλοβιτς να είναι το μεγάλο δίλημμα του Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Ο Καμαρά και το δίλημμα με Ραντζέλοβιτς

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έμεινε εκτός ενδεκάδας προκειμένου να πάρει ανάσες. Ο Σέρβος εξτρέμ είχε παίξει βασικός τόσο με τη Μαρσέιγ όσο και με την Πόρτο. Μάλιστα ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε σημαντικό ρόλο στην τακτική των νταμπλούχων Ελλάδας.

Η επιστροφή του Μαντί Καμαρά, ωστόσο, βάζει σε ένα μεγάλο δίλημμα τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αφρικανός θα πάρει θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και αυτό προκαλεί ένα ντόμινο αλλαγών. Με την παρουσία του Καμαρά το πιθανότερο είναι ότι θα μετατραπεί και το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αλλάξει το σύστημα του απέναντι στη Σίτι και από τη στιγμή που είναι διαθέσιμος ο Καμαρά. Αν πράγματι συμβεί αυτό τότε τίθεται θέμα με το ποιος θα μείνει εκτός. Ο Ραντζέλοβιτς είναι ένας υποψήφιος για να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται πολύ σοβαρά αν θα συμβεί αυτό, διότι ο Σέρβος είχε εξαιρετική παρουσία μέχρι τώρα στα παιχνίδια που έπαιξε.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν φυσικά από την απόφαση που θα πάρει ο Πορτογάλος για το σύστημα που θα παρατάξει κατά της Μάντσεστερ Σίτι. Αν τελικά αποφασίσει να παίξει με τρία χαφ τότε Ραντζέλοβιτς και Μασούρας κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους, αλλά είναι μία απόφαση που θα την πάρει ο Πορτογάλος προπονητής την τελευταία στιγμή.