Ο... καημός του Γκουαρντιόλα για τη μη απόκτηση ακόμη ενός φορ στη Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα λόγω του τραυματισμού του Αγκουέροο οποίος θα μείνει εκτός για περίπου 3 εβδομάδες, τόνισε ότι ήθελε ακόμη έναν επιθετικό το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν μπορούσε να γίνει η μεταγραφή.  

Ο... καημός του Γκουαρντιόλα για τη μη απόκτηση ακόμη ενός φορ στη Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν αποκάλυψε την Κυριακή (1/11) μόνο το γεγονός ότι θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον με τον Ολυμπιακό λόγω των πολλών αγώνων της Σίτι σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Μίλησε και για την επιθυμία του το καλοκαίρι να είχε αποκτηθεί ακόμη ένας επιθετικός, ώστε να αποτελούσε μία έξτρα λύση πίσω από τον Αγκουέρο, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να συμβεί.

Τώρα, ήρθε ο τραυματισμός του Αργεντινού και τον έχει προβληματίσει έντονα για το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση τις επόμενες 20 μέρες που θα απουσιάσει από τις προπονήσεις.

«Ήθελα να αγοράσω ακόμα έναν επιθετικό, αλλά δεν μπορούσαμε να το κάνουμε στο "παράθυρο" του καλοκαιριού, εξαιτίας των οικονομικών περιορισμών. Ήταν πολύ ψηλά στη λίστα μας η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού», είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «πολιτών».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αγκουέρο, ο Αργεντινός αν και εμφανιζόταν αρχικά ότι θα είναι νοκ άουτ και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στις 25 Νοεμβρίου, τελικά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.