«Μπρα ντε φερ» Βινάγκρε - Χολέμπας με... θέα το Μάντσεστερ

Κρίστιμο το τεστ για τον Βινάγκρε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (31/10, 15.00), καθώς αν πατήσει γερά στα πόδια του, τότε θέτει υποψηφιότητα για βασικός με την Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22.00).

«Μπρα ντε φερ» Βινάγκρε - Χολέμπας με... θέα το Μάντσεστερ

Από τη στιγμή που ο Βινάγκρε πήρε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής στο ματς με την Μαρσέιγ και 25 λεπτά κόντρα στην Πόρτο, αυτομάτως ο Μαρτίνς τον έχει στα υπόψη για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι ακόμα και ως βασικό.

Προσοχή: Δεν λέμε ότι θα ξεκινήσει κόντρα στους “πολίτες”... Αυτή τη στιγμή, ο Χολέμπας παραμένει το ακλόνητο φαβορί... Για να πάρει φανέλα βασικού ο Βινάγκρε, θα πρέπει να το αποδείξει στο χορτάρι και δη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (31/10, 15.00).

Προφανώς και ο Απόλλων δεν μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης με τη Σίτι, αλλά ο Μαρτίνς θέλει να δει τον Βινάγκρε εναντίον της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”, αν πατάει πρώτα απ’ όλα ο ίδιος καλά στο χορτάρι και δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στη φωτιά, εξαιτίας του διαστρέμματος που είχε υποστεί πριν από δύο εβδομάδες.

Συν τοις άλλοις, αυτό που λέει ο Μαρτίνς για τους καινούριους είναι ότι έχουν έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Ο Βινάγκρε προπονείται κανονικά εδώ και δέκα μέρες, δείχνει στον Ρέντη ένα καλό πρόσωπο, όμως, του λείπει ο ρυθμός. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχει φιλικά παιχνίδια, ο Μαρτίνς είναι αναγκασμένος να του δώσει χρόνο με τον Απόλλωνα, έτσι ώστε να τον προετοιμάσει με την Σίτι, εκεί όπου θα απαιτηθούν πολλά τρεξίματα και αντοχές για να κοιτάξει στα μάτια την ομάδα του Γκουαρδιόλα.

Εν ολίγοις, αναμένεται ένα “μπρα ντε φερ” ανάμεσα σε Χολέμπας και Βινάγκρε με... θέα το ματς του Μάντσεστερ. Όσο κι αν το μέγεθος του Απόλλωνα δεν είναι σε θέση ούτε καν να μπει σε διαδικασία σύγκρισης με την Σίτι, ο Μαρτίνς δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Είναι υποχρεωμένος να βγάλει τα συμπεράσματά του για την κατάσταση του Βινάγκρε από το παιχνίδι με την “Ελαφρά Ταξιαρχία”. Εκτιμάει ότι αν πάρει ένα γεμάτο 90λεπτο, τότε μπορεί να του βάλει δύσκολα για τον παίκτη που θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας στο “City of Manchester Stadium”.