Εν αναμονή για Καμαρά ενόψει Μάντσεστερ Σίτι ο Μαρτίνς

Ο Μαντί Καμαρά περνάει από εξετάσεις συνεχώς και ο Μαρτίνς είναι εν αναμονή για να δει αν θα τον έχει στην αποστολή για την Αγγλία κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Εν αναμονή για Καμαρά ενόψει Μάντσεστερ Σίτι ο Μαρτίνς

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν από τεστ Covid-19 την Πέμπτη (29/10) και φυσικά αυτό που “καίει” τον Μαρτίνς είναι να μην προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα, αλλά και να επιστρέψει ο Μαντί Καμαρά στη δράση, έτσι ώστε να τον υπολογίζει κυρίως για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία (3/11).

Ο Αφρικανός χαφ που είναι ασυμπτωματικός και πέρασε πολύ ελαφριά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, κάνει το τελευταίο διάστημα φουλ ατομικά προγράμματα, έτσι ώστε όταν γυρίσει στις προπονήσεις να είναι σε θέση να μπει αμέσως στο κανονικό πρόγραμμα και κατ’ επέκταση να τον υπολογίζει ο Μαρτίνς, αν όχι με τον Απόλλωνα, στο ματς με τους “πολίτες” στο Μάντσεστερ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ειδικά για το ματς στο Νησί ο Καμαρά είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος, καθώς απέναντι σε μία ομάδα που είναι τόσο ποιοτική μεσοεπιθετικά, η παρουσία του Αφρικανού στα χαφ θα δώσει μία άλλη “οντότητα” στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Οι επόμενες μέρες λοιπόν θα δείξουν αν μπορεί ο Μαρτίνς να υπολογίζει στον άσο από την Γουινέα για το ματς στην Αγγλία. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων στα τεστ Covid-19 που έχει υποβληθεί ο Καμαρά, ώστε να φανεί αν θα μπορέσει ταξιδέψει στο Μάντσεστερ.