Πόρτο: Γιατί ο Πέπε θα θυμάται πάντοτε τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Ο Πέπε της Πόρτο εξήγησε στα ΜΜΕ της Πορτογαλίας για ποιο λόγο η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν ξεχωριστή για τους “δράκους” και για τον ίδιο προσωπικά.

Πόρτο: Γιατί ο Πέπε θα θυμάται πάντοτε τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Ο Πέπε είχε μία σειρά από λόγους για να πανηγυρίσει τη νίκη επί του Ολυμπιακού, όπως εξήγησε σε δηλώσεις του στα πορτογαλικά ΜΜΕ. Ένας εξ αυτών δεν ήταν μόνο το τρίποντο που πήρε η Πόρτο, αλλά και το γεγονός ότι συνδύασε τις 100 συμμετοχές του στο Champions League με μία νίκη και δη απέναντι στον Ολυμπιακό!

Είναι απίστευτο, ούτε καν στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχα φανταστεί ότι θα έφτανα σε αυτόν τον αριθμό και το κατάφερα με μία νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Είμαι χαρούμενος. Είναι επίσης ένα σημάδι της πειθαρχίας που είχα βάλει στην καθημερινή μου ζωή για να είμαι σε θέση να είμαι καλά και να παίζω σε αυτή τη διοργάνωση που είναι το όνειρο πολλών παικτών, όπως ήταν επίσης δικό μου μέχρι να παίξω τον πρώτο μου αγώνα”, είπε αρχικά ο 37χρονος στόπερ και συμπλήρωσε:

Δεν ξεχνάω το ντεμπούτο μου στο Champions League. Θυμάμαι ότι ήταν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αντίπαλός μου ήταν ο Βάγκνερ Λοβ, ένας επιθετικός που όλοι θεωρούσαν πολύ επικίνδυνο και ήμουν τυχερός που τον εξουδετερώσαμε”.