Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 0-2: Ήταν Μπάρτσα στο Τορίνο! (vids, highlights)

Παίζοντας εξαιρετική μπάλα σε ολόκληρο το 90λεπτο, η σαφώς βελτιωμένη Μπαρτσελόνα έφυγε δικαίως με το διπλό από το Τορίνο επικρατώντας 2-0 της Γιουβέντους, η οποία -όπως αναμενόταν- δεν είχε στις τάξεις της τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 0-2: Ήταν Μπάρτσα στο Τορίνο! (vids, highlights)

Πραγματοποιώντας μακράν την καλύτερη εμφάνιση της τρέχουσας σεζόν μέχρι στιγμής, η Μπαρτσελόνα περιόρισε τη Γιουβέντους σε ρόλο θεατή στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς κι έφυγε πέρα ως πέρα δίκαια με το διπλό από το Τορίνο το βράδυ της Τετάρτης (28/10).

Το τελικό 0-2 αδικεί τους «μπλαουγκράνα» και κολακεύει τους γηπεδούχους, καθώς η ομάδα της Καταλονίας έχασε αμέτρητες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ωστόσο υστέρησε στην τελική προσπάθεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεν πρώτο γκολ από τον Ντεμπελέ (14') ήρθε ύστερα από κόντρα σε αμυντικό που άλλαξε εντελώς την πορεία της μπάλας, το δε δεύτερο ήταν από την άσπρη βούλα του πέναλτι στις καθυστερήσεις (90'+1'), με τον -ορεξάτο σε όλο το ματς- Μέσι να ευστοχεί.

Στον αντίποδα, η Γιουβέντους έχει να λέει για τα τρία ακυρωθέντα γκολ του Μοράτα, τα οποία ωστόσο δεν μέτρησαν απολύτως σωστά, με τον επιθετικό των «μπιανκονέρι» να είναι ξεκάθαρα οφσάιντ και στις τρεις περιπτώσεις.

Οι συνθέσεις

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Ντεμιράλ, Μπονούτσι, Ντανίλο, Μπετανκούρ (83' Αρτούρ), Ραμπιό (83' Μπερναρντέσι), Κουαδράδο, Κουλουσέφσκι (75' ΜακΚένι), Κιέζα, Ντιμπάλα, Μοράτα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Νέτο, Σέρχι Ρομπέρτο, Αραούχο (46' Μπούσκετς), Λανγκλέ, Ζόρντι Άλμπα, Πιάνιτς, Ντς Γιόνγκ, Γκριεζμάν (89' Φίρπο), Ντεμπελέ (66' Φάτι), Πέδρι (90'+2' Μπρέιθγουεϊτ), Μέσι.