Ραφίνια: «Έχουμε καλή ομάδα, κάνει εξαιρετική δουλειά ο κόουτς»

Για τον Ραφίνια το καθοριστικό στο παιχνίδι με την Πόρτο ήταν ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Πέδρο Μαρτίνς.

Ραφίνια: «Έχουμε καλή ομάδα, κάνει εξαιρετική δουλειά ο κόουτς»

Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός με την Πόρτο, όμως, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι. Άπαντες μετά το ματς στάθηκαν στα λάθη που έγιναν στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του Πειραιά. Ο Ραφίνια, ωστόσο είχε διαφορετική άποψη, αφού τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

«Το αποτέλεσμα είναι άδικο δεδομένης της εικόνας. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις κάναμε γκολ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτό το πληρώνεις. Όταν έχεις ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Είμαστε πολύ περήφανοι για τον τρόπο που παίξαμε και στο μέλλον πιστεύω θα πάρουμε το αποτέλεσμα», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μπακ.

Συνεχίζοντας έπλεξε το εγκώμιο του Πέδρο Μαρτίνς για τη δουλειά που κάμνει: «Είμαστε πολύ ήρεμοι γιατί ξέρουμε ότι ο όμιλος έχει πολύ δρόμο μπροστά. Τίποτα δεν έχει κριθεί. έχουμε τρομερή αυτοπεποίθηση και ο προπονητής κάνει εξαιρετική δουλειά. Είμαι βέβαιος ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά για εμάς».

Στη συνέχεια ο έμπειρος Βραζιλιάνος μπακ εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα του Πειραιά θα πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια. «Είμαστε σίγουροι ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά για εμάς. Έχουμε ένα εντός έδρας ματς με την Πόρτο και έχουμε δύο με τη Σίτι. Έχουμε πολύ μεγάλη ποιότητα και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στον όμιλο. Όλα είναι ανοιχτά, εμείς και η Πόρτο έχουμε τρεις βαθμούς και η Σίτι είναι πρώτη».