Πόρτο-Ολυμπιακός 2-0: Κριτική των παικτών: Ο τρομερός Εμβιλά και οι αλλαγές…

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με την Πόρτο και πλήρωσε ακριβά ένα λάθος, ενώ τον αποσυντόνισαν οι αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς.

Πόρτο-Ολυμπιακός 2-0: Κριτική των παικτών: Ο τρομερός Εμβιλά και οι αλλαγές…

ΣΑ

Δεν φέρει καμία ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε από την Πόρτο. Αντίθετα ο Πορτογάλος πορτιέρε όποτε χρειάστηκε να παρέμβει είχε σωστές αντιδράσεις.

ΡΑΦΙΝΙΑ

Ανέβηκε πολλές φορές για να βοηθήσει στην επίθεση, έβγαλε αρκετές σέντρες, αλλά χωρίς να δημιουργήσει κάτι. Στο δεύτερο γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός ο Ολιβέιρα τον έχει νικήσει κατά κράτος.

ΣΕΜΕΔΟ

Αν και στο ξεκίνημα του ματς μαζί με τον Σισέ έχασαν τον Μαρεγκά 1-2 φορές στη συνέχεια βρήκαν την ισορροπία τους και δεν είχαν θέματα. Ο Σεμέδο έκανε καλό ματς, αλλά εκείνο που του λείπει είναι λίγο καλύτερες τοποθετήσεις στις στατικές φάσεις όταν η ομάδα του είναι σε επίθεση.

ΣΙΣΕ

Μπήκε στην ενδεκάδα για να καλύψει το κενό του Μπα και δεν τα πήγε άσχημα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έκανε καλό και σοβαρό παιχνίδι, ενώ στη μεγαλύτερη του διάρκεια ήταν και πολύ ψύχραιμος.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ

Πολύ καλό ματς και στο Ντραγκάο από τον Χοσέ. Έχει βρει χημεία με τον Μασούρα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Μόνο αν κουράστηκε δικαιολογείται η αλλαγή του από τον Μαρτίνς.

ΕΜΒΙΛΑ

Απλά είναι συγκλονιστικός. Ο Γάλλος είναι απόλαυση να τον βλέπεις να τον αγωνίζεται. Το πόδι του είναι διαβήτης, δεν χάνει πάσα, ενώ έχει και πολύ καλές τοποθετήσεις ανασταλτικά. Πολύ μεγάλο ματς και στο Πόρτο.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

"Χρεώνεται" το σοβαρό λάθος στο 11' που δίνει στην Πόρτο ένα γκολ από το… πουθενά. Ο Κρητικός χαφ δεν άφησε πίσω του αυτή τη στιγμή και φάνηκε στη διάρκεια του αγώνα να είναι επηρεασμένος. Δεν ήταν καθόλου καλή η βραδιά γι' αυτόν.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

Πολύ κινητικός σε ακόμα ένα παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετικός τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά. Ο Σέρβος είχε τρομερή ευκαιρία στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά είδε τον αντίπαλο πορτιέρε να του βγάζει τη φάση.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Έχει βγάλει τη σέντρα στον Ραντζέλοβιτς στη φάση του δεύτερου ημιχρόνου, έχει τη λόμπα που λίγο έλειψε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και γενικά έχει ένα ακόμα παιχνίδι που δείχνει πόσο σημαντικός είναι για τον Ολυμπιακό. Βέβαια έχει εκτελέσει αρκετές στατικές φάσεις και ο Ολυμπιακός δεν πήρε κάτι από αυτές.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Έχει κάνει αρκετή δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Για τον Μασούρα, βέβαια έχουν υπάρξει και πολύ καλύτερα βράδια από αυτό στο Ντραγκάο. Σωστά έγινε αλλαγή στο ξεκίνημα της επανάληψης, αφού έδειξε να έχει κουραστεί.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Πολλές μάχες με τους στόπερ της Πόρτο. Ο Μαροκινός έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα του βγαίνοντας από την περιοχή για να… σπάσει τη μπάλα. Βέβαια έχει κάνει λάθη και ειδικά στον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνταν στο γήπεδο, διότι έβγαινε εύκολα οφσάιντ.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Μπήκε στο παιχνίδι στο 53' και έδωσε στον Ολυμπιακό άλλον αέρα. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Πειραιά έδειχνε ικανή να σκοράρει και αυτό, διότι πλέον απειλούσε και από τον άξονα. Ο Φορτούνης είχε και ένα καλό σουτ που κόντρα και πέρασε κόρνερ.

ΒΙΝΑΓΚΡΕ

Πέρασε στο παιχνίδι στο 70' και του πήρε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της αναμέτρησης. Στα πρώτα λεπτά, μάλιστα είχε και δύο σοβαρά λάθη. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

ΜΠΡΟΥΜΑ

Ο Πορτογάλος έκανε το ντεπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού πέρασε στο παιχνίδι στο 70'. Δεν κατάφερε και αυτός να βοηθήσει, αφού χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί στο ματς.

ΠΕΠΕ

Έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού μπαίνοντας στο 84', αλλά δεν πρόλαβε να φανεί.

ΧΑΣΑΝ

Μπήκε στο 84' και πάλι έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Αιγύπτιος μετά το 2-0 έχασε τρομερή ευκαιρία να μειώσει σε μία φάση που θα μπορούσε να ενεργήσει διαφορετικά και να πασάρει σε συμπαίκτη του, αλλά προφανώς λόγω αυτοπεποίθησης από το γκολ με τη Μαρσέιγ επέλεξε να την τελειώσει μόνος.