Κορονοϊός: Παραμένει θετικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Χάνει οριστικά το Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει αναρρώσει από τον κορονοϊό και κατά συνέπεια θα είναι οριστικά απών από το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Κορονοϊός: Παραμένει θετικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Χάνει οριστικά το Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα

Βέβαιη μπορεί να θεωρείται πλέον η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το σπουδαίο ντέρμπι της Γιουβέντους με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε τεθεί σε απομόνωση έπειτα από τα τεστ στα οποία είχε υποβληθεί και είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 13 Οκτωβρίου, ενώ ήταν στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας.

Ο Ρονάλντο επέστρεψε στο Τορίνο με ιδιωτική πτήση σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και ήταν ασυμπτωματικός καθ' όλη τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων. Οπότε το μόνο που χρειαζόταν για να του δοθεί το πράσινο φως από την UEFA να παίξει ήταν ένας αρνητικός έλεγχος Covid-19 τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα με τους «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο το Sky Sport Italia ανέφερε σήμερα (27/10) το απόγευμα ότι το αποτέλεσμα του τελευταίου διαγνωστικού τεστ ήταν και πάλι θετικό στον ιό. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι ο Πορτογάλος άσος δεν πρόκειται να παίξει στο ματς με την Μπάρτσα.

Ο 35χρονος Ρονάλντο δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από τις 11 Οκτωβρίου και μετά και την ισοπαλία 0-0 της Πορτογαλίας με τη Γαλλία.