Πόρτο-Ολυμπιακός: Καρεμπέ: «Στόχος μας είναι η πρόκριση»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο και τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά θέλει να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πόρτο-Ολυμπιακός: Καρεμπέ: «Στόχος μας είναι η πρόκριση»

Μία δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα του Πειραιά είναι αποφασισμένη να παίξει για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ο Κριστιάν Καρεμπέ λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό διότι στόχος του είναι η πρόκριση.

«Θα το θέλαμε πολύ. Η αλήθεια θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε ένα πλεονέκτημα και θα θέλαμε πολύ να το διατηρήσουμε. Το θέμα είναι να αγωνιστούμε συγκεντρωμένοι και όλα θα φανούν στο γήπεδο. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά γιατί στόχος μας είναι η πρόκριση», ανέφερε ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όσον αφορά στο τι γνωρίζει από την Πόρτο είπε: «Αυτή τη στιγμή όλοι οι προπονητές γνωρίζουν τους αντιπάλους τους γιατί υπάρχουν πολλά στοιχεία. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί η αλήθεια. Και εμείς γνωρίζουμε καλά την Πόρτο και εκείνη γνωρίζει καλά εμάς», σχολίασε ο Γάλλος.