Μεγάλη απώλεια για Πόρτο αν δεν παίξει ο Λουίς Ντίας με Ολυμπιακό

ΠΟΡΤΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είδε τον Λουίς Ντίας να εμφανίζει ξαφνικές μυικές ενοχλήσεις και να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο στο "Dragao" (27/10, 22:00).

Μεγάλη απώλεια για Πόρτο αν δεν παίξει ο Λουίς Ντίας με Ολυμπιακό

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (27/10, 22:00), καθώς βλέπει έναν από τους κορυφαίους παίκτες του, ίσως και τον MVP του στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, να είναι αμφίβολος λόγω μυϊκών ενοχλήσεων.

Ο λόγος για τον Λουίς Ντίας. Ο 23χρονος Κολομβιανός εξτρέμ που είχε σημειώσει ένα υπέροχο τέρμα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ. ξεκίνησε την προσπάθειά του από τα αριστερά, πέρασε όλη την άμυνα, βρέθηκε μέσα στην περιοχή από δεξιά και πλάσαρε για το 0-1), είναι η μεγαλύτερη επιθετική απειλή από πλευράς Πόρτο.

Μπορεί ο φορ Μαρεγκά να είναι ο παίκτης που τραβάει τα περισσότερα βλέμματα πάνω του λόγω της εκτελεστικής του δεινότητας, αλλά ο Ντίας είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί με μία του ενέργεια να κάνει άνω-κάτω οποιαδήποτε ομάδα.

Αν δεν καταφέρει ο Κολομβιανός να παίξει, τότε ίσως δούμε στα αριστερά τον Οτάβιο που προέρχεται από τραυματισμό, είτε τον Γιαπωνέζο Νακαζίμα. Πάντως, θα πρόκειται για τεράστια απώλεια. Είναι σαν να λέμε ότι από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Βαλμπουενά. Εν ολίγοις, πρόκειται για «βαρόμετρο» στο παιχνίδι της Πόρτο.