Ετοιμάζεται ο Σισέ για το παιχνίδι με την Πόρτο - Στην Αθήνα Μπα, Σουντανί

ΠΟΡΤΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Παπέ Σισέ θα πάρει φανέλα βασικού στο ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο (27/10, 22.00) και θα περάσει στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ετοιμάζεται ο Σισέ για το παιχνίδι με την Πόρτο - Στην Αθήνα Μπα, Σουντανί

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά πράγματα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Πόρτο στο “Dragao” (27/10, 20.30). Θα πάει με το 4-2-3-1, λόγω της απουσίας του Μαντί Καμαρά και όχι με το 4-3-3. Άρα εκτός αρχικού σχήματος θα είναι ο Πέπε, μολονότι υπήρχαν πληροφορίες που τον έφερναν στον προθάλαμο της ενδεκάδας.

Με Εμβιλά - Μπουχαλάκη θα παραταχθούν οι Πειραιώτες στην Πορτογαλία ως δίδυμο στα χαφ. Από εκεί και πέρα, η μοναδική αλλαγή θα αφορά την παρουσία του Παπέ Σισέ στο πλευρό του Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας. Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι οι ίδιοι με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στην Μαρσέιγ. Δηλαδή οι Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Η απόφαση του Μαρτίνς να ξεκινήσει τον Σισέ, έχει να κάνει με το ότι έχει παρατηρήσει σημάδια κόπωσης στον Μπα, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μείνει στην Αθήνα, ενώ στην Πορτογαλία δεν ταξίδεψε ούτε ο Σουντανί.

Όλα αυτά φυσικά θα ισχύσουν με την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψει κάποο απρόοπτο στην προπόνηση της Δευτέρας (26/10) στο γήπεδο της Πόρτο.