Ασχολούνται κυρίως με Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στο Πόρτο!

ΠΟΡΤΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Τα ρεπορτάζ στον πορτογαλικό Τύπο, που είναι αποτέλεσμα πληροφοριών από τα άδυτα των αποδυτηρίων της Πόρτο, εστιάζουν περισσότερο σε Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Ασχολούνται κυρίως με Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στο Πόρτο!

Στο Πόρτο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα κάνει την προπόνησή του στο “Dragao” το βράδυ της Δευτέρας (27/10, 20.30).

Την ίδια στιγμή στην αντίπερα όχθη, έχουν αρχίσει να... διαρρέουν προς τον πορτογαλικό Τύπο τα όσα συζητιούνται στα αποδυτήρια της Πόρτο, σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός θα κατέβει ξεκάθαρα με επιθετικούς προσανατολισμούς. Δεν πρόκειται να περιμένει στο μισό γήπεδο τους Πορτογάλους. Μόνο στο Μόναχο άλλαξε την τακτική του και κινήθηκε πιο αμυντικά ο Μαρτίνς.

Σε όλα τα υπόλοιπα ματς, είτε στο Λονδίνο με την Τότεναμ και την Άρσεναλ, είτε στο “Μολινό” με την Γουλβς, είτε στο Μιλάνο με την Μίλαν, είτε στην Σεβίλλη με την Μπέτις, επιδίωξε να κάνει το δικό του παιχνίδι και να επιβάλει τον δικό του ρυθμό, δίχως να επηρεάζεται από τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και το βράδυ της Τρίτης (27/10) στο “σπίτι” της Πόρτο. Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και η προετοιμασία των πρωταθλητών Πορτογαλίας, με αρκετές κουβέντες να περιστρέφονται αποκλειστικά και μόνο σε δύο ποδοσφαιριστές: Στην “αναχαίτιση” των Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά.

Ελάχιστες είναι οι αναφορές για τους υπόλοιπους “ερυθρόλευκους”. Προφανώς, στην Πόρτο θεωρούν ότι αν “κλειδώσουν” τον Γάλλο και τον Μαροκινό, τότε θα γίνει πιο εύκολη η ζωή τους.

Όλα αυτά θα φανούν στο χορτάρι. Όπως και να ‘χει, ο Μαρτίνς έχει ένα σωρό λύσεις από τον πάγκο, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει στο ματς. Ο Φορτούνης, ο Χασάν ή ακόμη-ακόμη και ο Πέπε μολονότι δεν έχει παίξει σε επίσημο αγώνα, είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν έναν άλλον “αέρα”, αν μπουν στο δεύτερο ημίχρονο.