Σε ειδική αποστολή οι Ραντζέλοβιτς - Μασούρας στο ματς με Πόρτο

H παρουσία των Ντίας και Κορόνα στα “φτερά” της επίθεσης της Πόρτο, υποχρεώνει τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα να βγάλουν τα ανασταλτικά τους χαρακτηριστικά και το βράδυ της Τρίτης (27/10) στο Dragao.

Σε ειδική αποστολή οι Ραντζέλοβιτς - Μασούρας στο ματς με Πόρτο

Όλη τη ζημιά από πλευράς Πόρτο την προκαλούν οι δύο εξτρέμ. Ο Ντίας και ο Κορόνα, με τον δεύτερο μάλιστα να παίζει και ως κρυφός κυνηγός, ενώ μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και σε ρόλο δεξιού μπακ. Εξτρέμ όμως είναι η θέση του...

Η Πόρτο λοιπόν έχει δύο χαρισματικούς και ταχύτατους ποδοσφαιριστές στα “φτερά” της επίθεσής της και είναι ικανοί στο “ένας εναντίον ενός” να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Κατά συνέπεια, οι Ραντζέλοβιτς και Μασούρας που αναμένεται να επιστρατευτούν στα δύο άκρα της επίθεσης, θα έχουν μπόλικη δουλειά και ανασταλτικά, ώστε να δώσουν τις απαραίτητες βοήθειες στους Ραφίνια και (πιθανότατα) Χολέμπας.

Ποντάρει πολλά η Πόρτο στις επιθέσεις από τα άκρα και επειδή το σχήμα με Ραντζέλοβιτς - Μασούρα στα άκρα πήγε περίφημα στο ματς με την Μαρσέιγ, καθώς περιορίστηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα ατού των Μασσαλών από τα άκρα.

Οπότε, για ποιο λόγο να αλλάξει τη “συνταγή”; Αφού μοιάζει με θαύμα να βρεθεί ο Καμαρά έστω και την τελευταία στιγμή στην αποστολή για να το γυρίσει ο Μαρτίνς το σύστημα σε 4-3-3, η παρουσία των Ραντζέλοβιτς και Μασούρα στα άκρα είναι μονόδρομος.