Σισέ για Βαλμπουενά: «Έχω τεράστιο σεβασμό αλλά...»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ (1-0) είχε έναν έντονο διάλογο στα social media με έναν φίλο των «ερυθρόλευκων». 

Σισέ για Βαλμπουενά: «Έχω τεράστιο σεβασμό αλλά...»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε έναν έντονο διάλογο με φίλο των «ερυθρόλευκων» στα social media με κεντρικό θέμα συζήτησης τον… Ματιέ Βαλμπουενά.

Αρχικά ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού έγραψε: «Ο Βαλμπουενά έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν ήταν κάτι τρομερό. Έπαιζε στην έδρα του κόντρα στην πρώην του ομάδα, όποτε είχε παραπάνω πλεονεκτήματα από τους Τοβέν και Παγιέ. Ο Παγιέ ήταν σε κακή φόρμα σε σχέση με τον Βαλμπουενά που τα πάει πολύ καλά στην Ελλάδα, γιατί είναι πιο εύκολο από το να παίζεις στη Γαλλία», με τον φίλαθλο των Πειραιωτών να απαντά: «Σας ευχαριστούμε για την κριτική σας Σισέ! Συνεχίστε να ασχολείστε με τη μουσική και να φοράτε φούστες, είναι καλύτερα για εσάς».

Και ο πρώην συμπαίκτης του Ματιέ στην Εθνική Γαλλίας, σχολίασε: «Θέλετε μια υπενθύμιση των στατιστικών μου στην Ελλάδα;» και τον φίλαθλο της ελληνικής ομάδας να υποστηρίζει πως: «Σεβόμαστε τον Σισέ, όμως, σεβόμαστε περισσότερο τον Βαλμπουενά. Εκείνος κάνει εκπληκτικά πράγματα σε προχωρημένη ηλικία. Άλλοι θα άραζαν σε πισίνες»

Πάντως ο Σισέ στο τέλος ξεκαθάρισε πως σέβεται τον Βαλμπουενά αλλά...: «Ξανασκέψου το. Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Ματιέ. Χθες είχε έναν καλό αγώνα Αλλά συγνώμη και πάλι δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Γι ‘αυτό μην αναφέρεστε στον σεβασμό».