Πόρτο - Ολυμπιακός: Δεν θα συναντήσει τον Μαρκάνο

Ο Ιβάν Μαρκάνο αγωνίζεται στην Πόρτο, αλλά την ερχόμενη Τρίτη δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Πόρτο - Ολυμπιακός: Δεν θα συναντήσει τον Μαρκάνο

Την ερχόμενη Τρίτη ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στο "Ντραγκάο" απέναντι την Πόρτο για τη 2η αγωνιστική του Champions League. Δύο ομάδες που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες αρκετές φορές στο παρελθόν και με αρκετά κοινά.

Στους "Δράκους" αγωνίζεται και ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Ιβάν Μαρκάνο. Ο Ισπανός πήγε στους Πορτογάλους το καλοκαίρι του 2014, το 2018 έφυγε για τη Ρόμα και ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Πόρτο.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού την έχει φορέσει σε δύο περιόδους ο Μαρκάνο. Η πρώτη ήταν όταν το καλοκαίρι του 2011 ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από τη Βιγιαρεάλ και η δεύτερη όταν αποκτήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο του 2014 από τη Ρούμπιν Καζάν και έμεινε στον Πειραιά μέχρι το καλοκαίρι όταν και οι Ρώσοι τον πούλησαν στην Πόρτο.

Ο Μαρκάνο δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, διότι τον περασμένο Μάιο υπέστη ρήξη χιαστού και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Το θετικό για τον παίκτη είναι πως αυτή την περίοδο έχει ανεβάσει στροφές και έχει ξεκινήσει να κάνει ένα μέρος των προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα. Μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση, αλλά θέλει ακόμα χρόνο.